Τελικά ποια είναι η ιδανική διάρκεια σεξ για μία γυναίκα;

τελικά-ποια-είναι-η-ιδανική-διάρκεια-σ-1069065

Άλλες οι προσδοκίες και άλλη η πραγματικότητα αλλά… δε βαριέσαι;

Το σεξ πουλάει και αυτό είναι γνωστό. Όχι τόσο όσο στα ‘90s και ‘00s, τότε που έγινε το μεγάλο μπαμ, ο κόσμος μίλησε ανοιχτά για οργασμούς και για όλα εκείνα με τα οποία κοκκίνιζαν και μόνο στη σκέψη, αλλά ακόμα βαστάει και το έχει το ενδιαφέρον του. Στο σημείο αυτό να κάνω το διαχωρισμό: Το σεξ ως πράξη πάντα θα πουλάει και θα επιδιώκεται γιατί κακά τα ψέματα είναι η πεμπτουσία της ποιοτικής ζωής, απλώς, με το πέρασμα των χρόνων έχουμε πει τόσα πολλά που το κοινό έχει πια εκπαιδευτεί.

Και πάνω που νόμιζα ότι τα είχα δει όλα, τσουπ έρχεται έρευνα η οποία πολύ δύσκολο να σε αφήσει αδιάφορο διότι έχει ως επίκεντρο το σεξ-obviously-και την ιδανική διάρκεια που αυτό θα πρέπει να έχει για μία γυναίκα. Εξετάζοντας πάντως τα αποτελέσματα, αντιλαμβάνομαι ότι εμείς τα κορίτσια είμαστε ιδιαιτέρως ρομαντικά. Αλλά ας μην μακρηγορώ άλλο. Ας ξεκινήσουμε!

4.000 άντρες και γυναίκες έλαβαν μέρος στην έρευνα για την ιδανική διάρκεια του σεξ και ομολογουμένως τα ευρήματα είναι άκρως ενδιαφέροντα και ολίγον… πλασματικά. Τα δύο φύλα, φαίνεται να συμφωνούν πάνω κάτω στην ιδανική διάρκεια, μιας και οι γυναίκες απάντησαν-κατά μέσο όρο- 25 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα και οι άντρες 25 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα. Πολύ θετική η σύμπνοια απόψεων αν με ρωτάς, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι όλα αυτά είναι υποθετικά και απέχουν κάπως από την… πραγματικότητα.

Στο διά ταύτα τώρα και στην… ανώμαλη προσγείωση. Αφήνουμε πίσω τα 25άρια και μιλάμε με ανθρώπινα δεδομένα και όχι επιδόσεις πορνοστάρ εν ώρα εργασίας. Το ιδανικό σεξ μπορεί να διαρκεί σχεδόν 26 λεπτά… το πραγματικό όμως;

Η απόσταση είναι αρκετά μεγάλη, καθώς ένας άντρας περίπου 31 ετών, κατά μέσο όρο μπορεί να… διαρκέσει έως 17 λεπτά… χωρίς τα προκαταρκτικά! Αριθμός που εμένα μου φαίνεται υπερβολικός, μιας και δεν ξέρω πολλούς ανθρώπους που να έχουν τόσο ελεύθερο χρόνο ώστε να μπορούν να διαθέσουν 17 ολόκληρα λεπτά κυρίως πιάτου!

Και αν τα παραπάνω νούμερα θεωρείς ότι απέχουν από την πραγματικότητα υπάρχει και άλλη έρευνα, η οποία θεωρώ ότι είναι κάπως πιο ρεαλιστική. Σύμφωνα με 2,380 χρήστες του Twitter, διότι εκεί έλαβε χώρα η έρευνα, τα 5-10 λεπτά σεξ (ναι αναφέρομαι στη διείσδυση) είναι υπέρ-αρκετά, μιας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που δήλωσαν ότι από ένα σημείο και μετά αρχίζουν να… βαριούνται. Όχι σε καμία περίπτωση δεν εννοώ ότι το σύντομο σεξ είναι και το καλύτερο, αλλά ζευγάρια με υγιείς σεξουαλικές ζωές, παραδέχτηκαν ότι προτιμούν το σύντομο.

Έπειτα από όλα αυτά, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει μυστική συνταγή εφόσον ένα ζευγάρι τα βρίσκει και ότι η διάρκεια στο σεξ, μπορεί να επηρεαστεί από αρκετούς παράγοντες, που ουδεμία σχέση έχουν με τον μεταξύ τους έρωτα και πάθος. Αυτά!

Πηγή: ratpack.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook