Τελευταίος αγώνας για το τοπικό πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων

Τον τελευταίο αγώνα για το τοπικό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας  είχαμε το Σαββατοκύριακο 03-04 Δεκεμβρίου 2022.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ανοικτής θάλασσας, με την επωνυμία «Ένωση Κρήτης 1» με την διαδρομή Χανιά- Θοδωρού – Χανιά με συνολική απόσταση 9 ν.μ.  και την Κυριακή ο αγώνας «Ένωσης της Κρήτης 2» με διαδρομή Χανιά – Θοδωρού – Χανιά με συνολική απόσταση 13,5 ν.μ..

Οι αγώνες οργανώθηκαν από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων (ΙΟΧ) ήταν μέρος του κοινού πρωταθλήματος του 2022 του ΙΟΧ με τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων (ΝΟΧ), με απόλυτο σεβασμό στα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ και  ΕΙΟ.

Συμμετοχή δήλωσαν έξι σκάφη:

* το Στέλλα (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Μητρόπουλο Βασίλειο και πλήρωμα τους : Μαζαράκης Γιώργος, Roisin O Keefee, Κατσίκα Ευθυμία, Ακαμιωτάκης Στέλιος και ο Κουλεπάκης Αντώνιος

* το Αίθρα (ΝΟΧ) με κυβερνήτη τον Γκότση Αλέξανδρο και πλήρωμα τον Τσαούσης Χρήστος

* το Πανέφη 2 (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Μπαρμπόπουλο Εμμανουήλ και πλήρωμα τους : Μπαρμπόπουλο Παναγιώτη, Λαβούτα Νεκταρία, Μαγειρόπουλο Κ΄λωστς, Τριχάκης Δημοσθένης και Ντούλης Ιωάννης

* το Κορμοράνος(ΝΟΧ) με κυβερνήτη τον Μανιουδάκη Κωνσταντίνο και πλήρωμα τους : Αναστασόπουλος Γεώργιος, Λουκάκης Κωνσταντίνος, Περβανάς Νίκος, Ζερβός Ιωάννης

* το Μύρια (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Μαρίνο Σταύρο και πλήρωμα τους : Παπαδάκη Γιώργο, Μπατσαρισάκης Εμμανουήλ, Σκαράκη Κατερίνα και Sidorkina Olema.

*και το Άνεμος (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Κνιθάκη Γρηγόρη και πλήρωμα: Κνιθάκη Νικόλαο

Στον πρώτο αγώνα η τελική κατάταξη των σκαφών είναι :

1η Θέση – Πανέφη 2

2η Θέση – Κορμοράνος

3η Θέση – Στέλλα

4η Θέση – Αίθρα

5η Θέση – Μύρια

6η Θέση – Άνεμος

Στον δεύτερο αγώνα δυστυχώς δεν τερμάτισε κανένα συμμετέχων σκάφος εντός του προβλεπόμενου χρονικού ορίου, εξαιτίας της χαμηλής έντασης των ανέμων, παρά την αγωνιστική διάθεση των πληρωμάτων.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων ευχαριστεί, συγχαίρει τα πληρώματα για την αγωνιστικότητά τους και  θα γίνει η απονομή των επάθλων και του πρωταθλήματος 2022, σε ειδική βραδιά στις εγκαταστάσεις του ΙΟΧ στο Νεώριο Μόρο που θα ανακοινωθεί σύντομα.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ