Τελευταίο αντίο στον Γιάννη Θεοδωρογλάκη | Photos

τελευταίο-αντίο-στον-γιάννη-θεοδωρογ-1344499

Φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτισαν ανήμερα τα Χριστούγεννα τον υποστράτηγο ε.α. Γιάννη Θεοδωρογλάκη που πέθανε μετά από σύντομη και σκληρή μάχη μάχη με σοβαρή ασθένεια. Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον ιερό ναό της Αγ. Παρασκευής στα Περβόλια ενώ στεφάνι με συλλυπητήρια απέστειλε η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, με ανακοίνωσή της, «η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος αγαπητού συναδέλφου μας Υποστράτηγου ε.α. Γιάννη Θεοδωρογλάκη.

Ο εκλιπών Γιάννης Θεοδωρογλάκης κατατάχθηκε στην Ελληνική Αστυνομία το 1985 και υπηρέτησε σε μάχιμες υπηρεσίες στην Αθήνα, στον Πειραιά, στη Λέρο, στην Κω και στα Χανιά, ενώ πρόσφερε τις υπηρεσίες του και στο σωματείο μας από τη θέση του Αντιπροέδρου κατά τις θητείες 1999-2002 και 2011-2012.

Με την αποστρατεία του από το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόξενος της Δημοκρατίας της Μολδαβίας με Προεδρικό Διάταγμα που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Φ.Ε.Κ. 1538/Γ’) στις 4 Σεπτεμβρίου 2019, με τον ίδιο να εργάζεται πάνω στη σύσφιγξη των σχέσεων Ελλάδας – Μολδαβίας.

Η οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ. δεν ξεχνά ποτέ ανθρώπους που προσέδωσαν με την φυσική τους παρουσία τιμή και σεβασμό στην Υπηρεσία μας και μεταξύ άλλων θα μνημονεύει πάντοτε και την δική του μνήμη.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 14:00΄ στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής στα Περβόλια Χανίων.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook