Telex Store στα Χανιά: H ιδανική σχέση ποικιλίας -ποιότητας – τιμής στο fashion shopping!

telex-store-στα-χανιά-h-ιδανική-σχέση-ποικιλίας-1052529

Στον κλάδο της εμπορίας ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ δραστηριοποιείται εδώ και 40 χρόνια το γνωστό σε όλους μας και αγαπημένο κατάστημα Telex της οδού Χατζημιχάλη Γιάνναρη.

Ο ιδιοκτήτης, κύριος Γιώργος Καλογεράκης, βρέθηκε να ασχολείται με το συγκεκριμένο αντικείμενο ως συνεχιστής της οικογενειακής επιχείρησης, έχοντας άρα αναπτύξει εξ’ ορισμού την αγάπη και τη γνώση πάνω στον ευρύτερο χώρο του ενδύματος, ενώ σήμερα απασχολεί 7 μόνιμους εργαζόμενους.

Όντας μια οργανωμένη επιχείρηση που φιλοξενεί περισσότερες από 25 επώνυμες εταιρίες, ελληνικές και όχι μόνο, σε έναν ανανεωμένο χώρο 4 οροφών κερδίζει την προτίμηση του Χανιώτη καταναλωτή.

Η ιδανική σχέση μεταξύ ποικιλίας -ποιότητας – τιμής, είναι σύμφωνα με τον κύριο Καλογεράκη το πιο δυνατό σημείο της επιχείρησής του, για την οποία έχει ακόμη πολλά σχέδια με πιο άμεσο εκείνο που αφορά στο ηλεκτρονικό κατάστημα Telex για ασφαλές και άνετο online shopping.

Επισημαίνει επίσης ότι «είμαστε ένα κατάστημα στο οποίο ο καθένας μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε πάρα πολλά είδη ρουχισμού, στην καλύτερη ποιότητα και τιμή, στηρίζοντας παράλληλα την τοπική αγορά».

Διεύθυνση : Χατζημιχάλη Γιάνναρη 13, Χανιά | T.: 2821 070180

Website: Coming soon…

Facebook : Telex

Instagram: telex_store

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook