Τελειώνει η αναμονή για τα Χανιά;

Εξελίξεις καταγράφηκαν όπως αναμενόταν εντός της ημέρας, καθώς η επιτροπή λοιμωξιολόγων δέχτηκε την ακρόαση του ποδοσφαίρου για ό,τι αφορά την εκκίνηση των δύο κατηγοριών που ακολουθούν την Super League 1, δηλαδή την Super League 2 και την Football League.

Το γεγονός αυτό κάνει γνωστό με ανακοίνωση που δίνει στη δημοσιότητα η Super League 2 – Football League, ευχαριστώντας τα μέλη της επιτροπής, ενώ τονίζεται ότι πλέον ευελπιστεί να δοθεί τέλος στην αναμονή και τα δύο πρωταθλήματα να ξεκινήσουν.

Οπως έχουμε γράψει, τις εξελίξεις περιμένει με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και αγωνία η ομάδα των Χανίων. Αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει, είναι τι θ’ ανακοινώσει η επιτροπή λοιμωξιολόγων.

Η ανακοίνωση από την Super League 2 – Football League αναφέρει τα εξής:

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η τηλεδιάσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Πρεζεράκου και της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων με τους κ.κ. Ευάγγελο Γραμμένο, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, Λεωνίδα Λεουτσάκο και Γιώργο Μπαντή. Οι πρόεδροι των τεσσάρων ποδοσφαιρικών φορέων της χώρας ανέλυσαν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους για την ανάγκη έναρξης των προπονήσεων και της αγωνιστικής δράσης στην Super League 2 και τη Football League και αναμένουν πλέον την απόφαση της επιτροπής.

Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας και την Επιτροπή για την ακρόαση και ευελπιστεί σε μια απόφαση που θα δώσει τέλος στην αναμονή 32 ΠΑΕ και 2000 οικογενειών που μετέχουν στα πρωταθλήματα.

Μάκης Καρτσωνάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ