Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Ο καλύτερος τρόπος για να τους πεις «αντίο»!

ταύρος-παρθένος-αιγόκερως-ο-καλύτερο-1439468

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να τελειώσεις μια σχέση;

Υπάρχουν βέβαια ένα σωρό τρόποι, όπως το να εξαφανιστείς ξαφνικά από τη ζωή του/της συντρόφου σου, να στείλεις ένα μήνυμα στα social ή ένα sms που θα λέει «Συγγνώμη, δεν μπορώ να συνεχίσω. Μην μου κρατάς κακία» ή κάτι παρόμοιο.

Αν όμως όλα αυτά σου φαίνονται κάπως… ξενέρωτα, θα μπορούσες να λάβεις υπόψη το ζώδιο του/της συντρόφου, έχοντας καλές πιθανότητες να πετύχεις το ιδανικό «αντίο» σε μια σχέση η οποία έχει τελειώσει μέσα σου. Κάθε ζώδιο έχει το «κουμπί» του και εάν θέλεις να εξελιχθεί ομαλά ο χωρισμός σας, καλό θα ήταν να το ξέρεις.

Στην περίπτωση που επιθυμείς να τερματίσεις την σχέση σου με ένα από τα ζώδια της γης, καλό είναι να ξέρεις ότι προτιμούν χίλιες φορές να συζητούν τα πρακτικά, παρά τα επώδυνα συναισθηματικά ζητήματα.

Ταύρος: Χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς!

Μια προειδοποίηση: Οι Ταύροι τις περισσότερες φορές δεν αντιδρούν ήρεμα στους χωρισμούς. Ως άτομα που αγαπούν την ασφάλεια και την άνεση, αντιστέκονται στην αλλαγή και θα παλέψουν για να κάνουν τη σχέση να λειτουργήσει.

Οπότε, το να τελειώσεις τα πράγματα με έναν Ταύρο απαιτεί υπομονή και ενσυναίσθηση εκ μέρους σου. Αρχικά, κάνε του το τραπέζι με το αγαπημένο του φαγητό, οπότε θα έχεις καλύψει μια σημαντική λεπτομέρεια. Στη συνέχεια, να έχεις έτοιμη μια λίστα με τους λόγους που θα σε βοηθήσουν να υποστηρίξεις την απόφασή σου, καθώς πρέπει να γνωρίζεις ότι ο Ταύρος θα σε προκαλέσει.

Παρθένος: Δώσε του χρόνο να προετοιμαστεί

Αν κάποιος μισεί τις αλλαγές, είναι η Παρθένος. Το να βγάλεις εκτός προγράμματος αυτό το ζώδιο είναι ο χειρότερος εφιάλτης του, αφού νιώθει εντελώς απροστάτευτο. Επομένως, θα είναι καλό και για τους δυο σας να του δώσεις μια διέξοδο, έστω και μέσα από μια σκληρή συζήτηση. Πριν του/της ανακοινώσεις τα νέα, φρόντισε να ενημερώσεις ότι υπάρχει κάτι δύσκολο που θέλεις να συζητήσετε. Παρόλο που αυτό μπορεί να προκαλέσει ταραχή στο υπερδραστήριο μυαλό του, τουλάχιστον θα προσέλθει στη συζήτηση (κάπως) προετοιμασμένος/η, αφού η πιθανότητα του χωρισμού θα είναι ένα ενδεχόμενο που μάλλον θα το έχει λάβει υπόψη.

Αιγόκερως: Κράτησε μια «επαγγελματική» συμπεριφορά

Όταν οι Αιγόκεροι ξεκινούν μια σχέση, συνήθως το κάνουν με σκοπό να βρουν ένα σύντροφο που θα μείνουν μαζί για πάντα. Ως εκ τούτου, οι χωρισμοί τείνουν να επιφέρουν μια ξαφνική και βίαιη ανατροπή στα σχέδιά τους για το μέλλον. Τη στιγμή που θα ανακοινώσεις σε έναν Αιγόκερω ότι αποφάσισες να χωρίσετε, θα το βιώσει αυτόματα ως έναν εφιάλτη… έλλειψης διοικητικής μέριμνας, πράγμα που μπορεί να του προκαλέσει μεγάλη αναταραχή! Παρόλο που μπορεί να πονέσει πολύ συναισθηματικά, αποκλείεται να «σπάσει» και να το δείξει.

Αντιθέτως, θα αντιδράσει πάνω απ’ όλα με τη λογική. Φρόντισε, λοιπόν, να μετριάσεις το άγχος του, καταρτίζοντας ένα σχέδιο εκ των προτέρων που θα περιλαμβάνει από την τακτοποίηση των οικονομικών ζητημάτων μέχρι τις πιο μικρές λεπτομέρειες για θέματα της κοινής σας διαβίωσης. Εάν είναι εφικτό, κανόνισε να του επιστρέψεις άμεσα όλα τα υπάρχοντά του, ώστε να μη χρειαστεί αργότερα να ασχοληθεί με την ανάκτησή τους.

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook