«Ταξιδιώτης στον χρόνο» λέει πως τα Χριστούγεννα «θα συμβεί κάτι πολύ μεγάλο που θα μας αλλάξει τη ζωή»

ταξιδιώτης-στον-χρόνο-λέει-πως-τα-χρ-1332075

Τολμάει και κάνει προβλέψεις όπως την «ένωση» της Βρετανίας με την Σκανδιναβία, την ανακάλυψη ενός καταφυγίου 35.000 ετών στην Αργεντινή και το… πρωτάθλημα στο ΝΒΑ.

Τους πιστεύετε ή όχι, το θέμα είναι πως οι «ταξιδιώτες στον χρόνο» φαίνεται πως γίνονται της μόδας. Έχουν αποκτήσει εκατομμύρια ακολούθους στο TikTok, στην προσπάθειά τους να πείσουν πως έρχονται από το «μέλλον» και έχουν δει πράγματα που θα συμβούν.

Ένας εξ αυτών μάλιστα, ισχυρίζεται ότι θα δούμε μερικά πολύ τρελά πράγματα να αρχίζουν να «ξετυλίγονται» από τις 20 Δεκεμβρίου, ενώ στις 25 Δεκεμβρίου, τα Χριστούγεννα δηλαδή, αναφέρει ότι θα γίνει κάτι μεγάλο που θα αλλάξει τις ζωές μας.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Η μεγάλη μέρα θα μνημονεύεται για αιώνες και θα αλλάξει τον τρόπο ζωής των ανθρώπων». Κατ’ αυτόν μάλιστα, «θα αποδείξει 100%ότι είμαι ταξιδιώτης σε πραγματικό χρόνο».

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί, καθώς προχώρησε σε πιο τολμηρές προβλέψεις. Ισχυρίζεται παράλληλα πως «το Ηνωμένο Βασίλειο, η Σουηδία, η Νορβηγία και η Φινλανδία θα «ενωθούν» κάποια στιγμή το 2027 δημιουργώντας μια τεράστια δύναμη»!

Εάν βέβαια δούμε την κατάσταση στην πολιτική της Βρετανίας αυτή τη στιγμή, αυτό δεν φαίνεται ιδιαίτερα απίθανο. Ο TikToker εξήγησε μάλιστα: «Αυτή η ιδέα θα αρέσει και σε άλλες χώρες και αυτό «ανάβει» μια μεγάλη σπίθα στην ένωση μεγάλων εθνών».

Λέει, από κει και πέρα, πως «το 2024, πρόκειται να ανακαλυφθεί ένα καταφύγιο 35.000 ετών. Αυτό θα βρεθεί στην Αργεντινή και προφανώς έχει πολλά μυστικά μέσα του, όπως η αρχαιότητα, η τεχνολογία, ο κρυφός κώδικας και πολλά άλλα».

Κλείνοντας ισχυρίζεται ότι οι Λος Άντζελες Λέικερς θα κερδίσουν ύστερα από ένα δραματικό σερί κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς τον τίτλο στο ΝΒΑ.

@thatonetimetravelerRemember the date 12/25/2021 (Christmas Day)❄️#fyp #foryou #foryoupage #timetraveler #timetravel

♬ Time Travel – Lovett

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook