Ταξίδια εξοικείωσης σε Κρήτη, Ζάκυνθο και Χαλκιδική

ταξίδια-εξοικείωσης-σε-κρήτη-ζάκυνθο-1704814
Pixabay

Τρία ταξίδια εξοικείωσης θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα από τον ΕΟΤ σε Ζάκυνθο, Χαλκιδική και Κρήτη.

Το ταξίδι στην Κρήτη με τη συμμετοχή της influencer και εξειδικευμένης αρθρογράφου της Irish mail κ. Michelle Anne Jackson θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 29 Ιουνίου. Σκοπός του εν λόγω ταξιδιού είναι η δημιουργία θετικών αναφορών, πληροφοριών και επιρροής για την Κρήτη με σκοπό να ενισχυθεί το ενδιαφέρον της Ιρλανδικής αγοράς και να ενισχυθεί το τουριστικό ρεύμα για τον προορισμό.

Το ταξίδι στην Ζάκυνθο με τη συμμετοχή της κ. Goldsbrough Susannah Elisabeth Maie θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 10 Ιουνίου.

Η αρθρογράφος θα επισκεφθεί την Ζάκυνθο για την συλλογή φωτογραφικού και πληροφοριακού υλικού, με σκοπό την συγγραφή μονοσέλιδου άρθρου για την έκδοση της Σκωτίας της εφημερίδας “The Times”. Το άρθρο έχει προγραμματιστεί για δημοσίευση στους The Times, στις 2 Νοεμβρίου, με σκοπό να προσφέρει μία διαφορετική εικόνα της Ζακύνθου προωθώντας τον ήπιο και βιώσιμο τουρισμό, την μελέτη και προστασία του είδους της χελώνας καρέτα-καρέτα, την επίσκεψη σε οινοποιεία και την εκμάθηση παραδοσιακών Ελληνικών συνταγών. Η ημερήσια εφημερίδα The Times της Σκωτίας έχει έντυπη κυκλοφορία 28.000 τεύχη, 20.000 ψηφιακούς συνδρομητές, ενώ η ψηφιακή αναγνωσιμότητα της (digital reach) ανέρχεται σε 4 εκατ.

Το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, με τη συμμετοχή των δημοσιογράφων του τουριστικού περιοδικού «TRAVEL by NOMAS», κ. κ. Christian Adamsen και Line Jerichow θα πραγματοποιηθεί από 3 έως 9 Ιουνίου.

Οι δημοσιογράφοι, πρόκειται να επισκεφθούν αρχικά την Θεσσαλονίκη και την περιοχή του Άθω Χαλκιδικής που πραγματοποιείται η εκδήλωση για τη Γαστρονομία , «ΚΟΥΖΙΝΑ 2023», προκειμένου να συλλέξουν το απαραίτητο δημοσιογραφικό υλικό και να αρθρογραφήσουν σε ειδικό αφιέρωμα (6-10 σελίδων) στην έντυπη έκδοση του περιοδικού. Η έντυπη έκδοση που θα φιλοξενήσει το αφιέρωμα) θα κυκλοφορήσει το μήνα Οκτώβριο 2023 και θα διανεμηθεί δωρεάν στους επισκέπτες της Έκθεσης QUALITY TRAVEL FA.

 

tornosnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook