“Ταξίδι στ’ αστέρια”: Η ιστορία του Champions Leaque στο βιβλίο του αθλητικογράφου Χρήστου Σωτηρακόπουλου που παρουσιάστηκε στα Χανιά | Video + Photos

ταξίδι-στ-αστέρια-η-ιστορία-του-champions-1482553

To βιβλίο “Ταξίδι στ’ αστέρια” του γνωστού αθλητικογράφου Χρήστου Σωτηρακόπουλου παρουσιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στα Χανιά.

Ο αθλητικογράφος εξιστορεί βιώματα του ιδίου αλλά και ιστορίες που συνέβησαν πολύ πριν ξεκινήσει την ενασχόλησή του με το αθλητικό ρεπορτάζ. Επίσης, ο ίδιος αναφέρεται στην ιστορία της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, του Champions League.

O ίδιος επιθυμεί μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του να προσφέρει «κάποια ψήγματα γνώσης» αλλά και να παρακινήσει τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, αλλά και να ψάξουν περισσότερα πράγματα για το Champions League.

Στο βιβλίο περιλαμβάνονται όλα όσα θέλει να βρει κανείς για το Κύπελλο και το πως κατέληξε να γίνει η μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, έχοντας στις «αποσκευές» του την εμπειρία από τις περιγραφές 750 και πλέον αγώνων.

Ο κύριος Σωτηρακόπουλος, αναφερόμενος στους νέους αθλητικογράφους, είπε πως χρειάζεται να έχουν μεράκι για να ασχοληθούν με τον συγκεκριμένο χώρο.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook