Ταξίδεψε Ζυρίχη-Αθήνα-Κρήτη… χωρίς κανέναν έλεγχο!

ταξίδεψε-ζυρίχη-αθήνα-κρήτη-χωρίς-κα-1014241

Η καταγγελία είναι σοβαρή, τα στοιχεία του αναγνώστη μας είναι γνωστά σε εμάς και θέτουν υπό αμφισβήτηση, όλα όσα ακούγονται περί καραντίνας και ελέγχου όσων έρχονται στην Ελλάδα αλλά και στην Κρήτη, από χώρες του εξωτερικού.

Ο νεαρός Κρητικός δουλεύει στην Ελβετία, σε θέρετρο της Χώρας, ως στέλεχος της τουριστικής βιομηχανίας και στα πλαίσια των έκτακτων μέτρων που ελήφθησαν, έκλεισε το τουριστικό κατάλυμα που εργαζόταν κι αποφάσισε να ταξιδέψει στην Κρήτη για να δει και τους δικούς του.

Είχε πληροφορηθεί και ο ίδιος τα αυστηρά μέτρα που έχουν ληφθεί στη χώρα, από προχθές, για καραντίνα 14 ημερών όσων έρχονται στην Ελλάδα από το εξωτερικό, ωστόσο έκπληκτος διαπίστωσε πως, χθες που ταξίδεψε, δεν υποβλήθηκε στον παραμικρό έλεγχο κατά την είσοδο του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και πέρασε … απαρατήρητος!

Κανένας έλεγχος δε διενεργήθηκε στον ίδιο, ούτε κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου και εύλογα διερωτάται (όπως και εμείς) τί ακριβώς συμβαίνει στην κυρία πύλη εισόδου της χώρας μας!

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook