Ταβέρνα Μπουράκης: Από το 1998 στα Κουνουπιδιανά… «σφραγίζει» τις γευστικές μας απολαύσεις

ταβέρνα-μπουράκης-από-το-1998-στα-κουνουπ-1049749

Η ταβέρνα Μπουράκης λειτουργεί στα Κουνουπιδιανά από το 1998. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση που περνάει από γενιά σε γενιά, στο τιμόνι της οποίας είναι σήμερα η Μαρία Τσιτσιριδάκη και ο Γιώργος Μπουράκης και σήμερα απασχολεί 10 άτομα.

Πώς ασχοληθήκατε με αυτό το αντικείμενο; Αναλάβαμε το καφεπαντοπωλείο του παππού Ανδρέα και της γιαγιάς Κυριακής και σιγά σιγά με αγάπη, μεράκι και σεβασμό στους ανθρώπους που τόσα χρόνια μας προτιμούν και μας στηρίζουν, εξελίξαμε την επιχείρηση σε αυτό που είναι σήμερα. Μια οικογενειακή ταβέρνα με κρητική κουζίνα που βασίζεται στα φρέσκα υλικά και στηρίζει τους ντόπιους παραγωγούς.

Για ποιον λόγο να σας προτιμήσει ο καταναλωτής; Γιατί σερβίρουμε απλό, καλομαγειρεμένο φαγητό που θα τον κάνει να αισθανθεί σαν στο σπίτι του σε έναν χώρο φτιαγμένο με αγάπη. Τα πιάτα που περιλαμβάνει το μενού μας, έχουν βασιστεί στο παραδοσιακό σπιτικό στυλ του τόπου μας. Δημιουργήθηκαν από ανθρώπους που μαγειρεύουν χρησιμοποιώντας απλό εξοπλισμό, φρέσκα και αγνά υλικά και με απλές μαγειρικές μεθόδους, όπως παλιά. Πέρα από τα μαγειρευτά της μαμάς Μαρίας και το πασίγνωστο χοιρινό κότσι, τις σαλάτες εποχής και τους αγαπημένους κολοκυθοανθούς γεμιστούς με τυρί, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να γευτεί κρέας ή ψάρι εξαιρετικά ψημένο στα κάρβουνα και να συνοδέψει το φαγητό του με κρασί ή μπύρα από το νησί μας.Ποιο είναι το δυνατό σας σημείο; Το χοιρινό κότσι, τα ρολά μελιτζάνας με ξηρούς καρπούς και τυριά, οι γεμιστοί κολοκυθοανθοί, η σαλάτα ρόκα, τα αρνίσια παϊδάκια και φυσικά η αυλή μας το καλοκαίρι και το τζάκι μας τον χειμώνα.

Τι σχεδιάζετε για το μέλλον; Προσπαθούμε συνέχεια να βελτιωνόμαστε, μένοντας όμως πιστοί στη φιλοσοφία μας «Απλά και γευστικά». Μόλις προχωρήσαμε σε μερική ανακαίνιση του χώρου μας, προσθέτουμε συνεχώς νέα πιάτα στο μενού μας και δεν σταματάμε να πειραματιζόμαστε και να κοιτάμε μπροστά κάνοντας αυτό που αγαπάμε, να σας μαγειρεύουμε.

Διεύθυνση επιχείρησης: Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου

Τηλέφωνο: 28210 64254 [email protected]

Website www.bourakisrestaurant.gr

Facebook page: Ταβέρνα Μπουράκη & Bourakis Restaurant

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook