Τατιάνα Πάτιτζ: Πέθανε σε ηλικία 56 ετών το σούπερ μόντελ των ’90s

τατιάνα-πάτιτζ-πέθανε-σε-ηλικία-56-ετών-1606684

Μια δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς πέθανε η Τατιάνα Πάτιτζ (Tatjana Patitz), το διάσημο μοντέλο των ’90s, σε ηλικία 56 ετών.

Το γεγονός έγινε γνωστό από τον ατζέντη της. Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου της.

Γεννημένη στο Αμβούργο, η καλλονή έγινε γνωστή αρχικά, από τη συμμετοχή της στο βιντεοκλίπ του Τζορτζ Μάικλ για το τραγούδι «Freedom», δίπλα σε άλλα διάσημα μοντέλα της εποχής, όπως η Σίντι Κρόφορντ και η Λίντα Εβαντζελίστα.

Έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ, σε ηλικία 17 ετών, ενώ το 1983 συμμετείχε στον διαγωνισμό «Elite Model Contest» στη Στοκχόλμη. Κατέλαβε την τρίτη θέση, με το έπαθλο να είναι ένα ταξίδι στο Παρίσι και ένα συμβόλαιο περιορισμένου χρόνου.

Στη συνέχεια της καριέρας της, δούλεψε με μεγάλους οίκους μόδας, όπως η Versace και η Chanel, ενώ συνεργάστηκε επίσης, με τη Vogue, κοσμώντας μερικά από τα διασημότερα εξώφυλλά της.

Η Άννα Γουίντορ, διευθύντρια σύνταξης της Vogue, δήλωσε στη DailyMail για την Τατιάνα Πατίτζ: «Ήταν πάντα το ευρωπαϊκό σύμβολο του «σικ»». «Ήταν πολύ μυστηριώδης και πολύ πιο ώριμη από τις συνομήλικές της κι αυτό είχε τη γοητεία του», προσθέτει.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook