Τάσος Βάμβουκας: Θα είμαστε Δημοτική Αρχή και μετά τις εκλογές | Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την κοπή πίτας του Δήμου Ενεργών Πολιτών

τάσος-βάμβουκας-θα-είμαστε-δημοτική-α-806004

Γέμισε ασφυκτικά το καφέ «Κήπος» για την κοπή της πίτας του Δήμου Ενεργών Πολιτών, το απόγευμα της Τετάρτης, στα Χανιά.

Αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, μιλώντας σε μέλη και φίλους του «Δήμου Ενεργών Πολιτών» στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης που φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο δημοτικό καφέ «Κήπος». Ο κ. Βάμβουκας έκανε έναν εκτενή απολογισμό του έργου της Δημοτικής Αρχής, με ιδιαίτερη αναφορά στις αναπλάσεις (Νέα Χώρα, οδός Χάληδων, πάρκα Αμπεριάς και Γιαμπουδάκη) στον νέο κανονισμό για τους κοινόχρηστους χώρους στην πόλη και το ενετικό λιμάνι, την ανακατασκευή του Πάρκου Ειρήνης και Φιλίας αλλά και του Δημοτικού Κήπου και την σύνδεσή τους με γέφυρα που σχεδιάζεται, στα οκτώ νέα σχολεία μέσω ΣΔΙΤ, στην νέα βιβλιοθήκη στο κτήριο της οδού Τζανακάκη (έχουν εξασφαλιστεί 2,5 εκ ευρώ για τον σκοπό αυτό) στην ανακατασκευή της Δημοτικής Αγοράς (η α’ φάση του διαγωνισμού θα προκηρυχθεί τον επόμενο μήνα) στη διεκδίκηση του στρατοπέδου Μαρκοπούλου και των Ιταλικών Στρατώνων για μεταστέγαση του Δημαρχείου εκεί αλλά και σε δράσεις πολιτισμού και κοινωνικής πολιτικής.

dav

Τόνισε πως εάν η παράταξη βρεθεί στο τιμόνι του Δήμου και την επόμενη τετραετία, θα  μπορέσει με ευκολία να διαχειριστεί τις αλλαγές που φέρνει ο «Κλεισθένης» και η απλή αναλογική, αξιοποιώντας την εμπειρία τους στην διοίκηση.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην ΔΕΔΙΣΑ και την ΔΕΥΑΧ, των οποίων τη λειτουργία εξήρε ενώ δήλωσε δικαιωμένος για την επιλογή να αξιοποιηθούν στην διοίκηση πρόσωπα μη αιρετά.

Ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για την παρουσία του εκεί αλλά και για την στήριξη και την συμμετοχή του τα εννέα αυτά χρόνια που υπάρχει η παράταξη.

Η αίθουσα του καφέ ήταν γεμάτη από εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους και συμβούλους των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων αλλά και πολλούς πολίτες υποστηρικτές και φίλους της παράταξης.

oznor

oznor

mde

zarpanews.gr

 

One thought on “Τάσος Βάμβουκας: Θα είμαστε Δημοτική Αρχή και μετά τις εκλογές | Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την κοπή πίτας του Δήμου Ενεργών Πολιτών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook