Τάσος Βάμβουκας: «Παραμένουμε ενεργοί και παρόντες στην επόμενη μέρα του Δήμου Χανίων» | Video

Με το εκλογικό αποτέλεσμα στο Δήμο Χανίων να είναι ουσιαστικά προδιαγεγραμμένο και τον Τάσο Βάμβουκα να μην έχει ελπίδες για συμμετοχή στον δεύτερο γύρο των εκλογών, ο δήμαρχος Χανίων τοποθετήθηκε, δίνοντας συγχαρητήρια στους δύο πρώτους, δηλώνοντας κατηγορηματικά οτι ο «Δήμος Ενεργών Πολιτών» θα συνεχίσει να δηλώνει «παρών» στα του δήμου.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Οι πολίτες των Χανίων αποφάσισαν. Η ετυμηγορία τους είναι απόλυτα σεβαστή.

Αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου στην κορύφωση της κρίσης και καταφέραμε να παρουσιάσουμε ένα σημαντικό έργο, ανθρωποκεντρικό και συνάμα αναπτυξιακό. Δεν αφήσαμε τους συμπολίτες μας μόνους απέναντι στην οικονομική κρίση, αναλάβαμε το βάρος που το κράτος δεν μπόρεσε να σηκώσει.

Την ίδια στιγμή, σχεδιάζοντας με μακρόπνοη προοπτική και διασφαλίζοντας ήδη τους πόρους, αφήνουμε μια μεγάλη παρακαταθήκη, «προίκα» στις επόμενες Δημοτικές Αρχές.
Αυτή η «προίκα» είναι η μεγάλη ευκαιρία των Χανίων για τις επόμενες δεκαετίες και σε αυτήν θα πρέπει να επικεντρωθεί η προσπάθεια του Δήμου Χανίων. Θα σταθούμε δίπλα σε κάθε ενέργεια και δράση που θα συντελεί σε αυτόν τον σκοπό, χωρίς δεύτερες σκέψεις και τακτικισμούς.

Δίνω, λοιπόν, τα συγχαρητήριά μου στους δύο πρώτους της σημερινής αναμέτρησης και τους εύχομαι να οδηγηθούν στην τελική ετυμηγορία των Χανιωτών σε ένα πλαίσιο πολιτισμένου αγώνα, όπως αυτόν που δώσαμε έως σήμερα όλοι μαζί.  Ευχαριστώ τους συμπολίτες μας που μας στήριξαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους υποψηφίους του συνδυασμού μας, καθώς και τους συνεργάτες και εθελοντές μας. Δώσαμε μαζί ένα δύσκολο αλλά ωραίο αγώνα, δεν
προδώσαμε το ήθος και τις αρχές μας που κρατήσαμε ατόφιες καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας μας.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα την σύζυγό μου Λία, τα δύο παιδιά μου Αθηνά και Δημήτρη και όλη την οικογένειά μου, που στάθηκαν δίπλα μου σε κάθε στιγμή της θητείας και της προεκλογικής περιόδου.

Ως «Δήμος Ενεργών Πολιτών» παραμένουμε ενεργοί και παρόντες στην επόμενη μέρα του Δήμου Χανίων.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ