Τάσος Βάμβουκας: Είμαι περήφανος για το έργο μου στα Χανιά

τάσος-βάμβουκας-είμαι-περήφανος-για-τ-861290

Συνέντευξη on camera εφ’ όλης της ύλης, παραχώρησε στο zarpanews.gr και στον Δημήτρη Παππά ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, σχεδόν μία εβδομάδα πριν τις εκλογές. Ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, εμφανίστηκε περήφανος για το έργο της δημοτικής Αρχής, ζητώντας ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών για να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό του.

«Κι εγώ και οι συνεργάτες μου, βλέποντας το έργο που έχουμε κάνει, είπαμε, μα πραγματικά καταφέραμε σε 4,5 χρόνια να κάνουμε όλο αυτό το έργο;» τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η παρακαταθήκη είναι για τον Δήμο Χανίων «κανείς δεν την παίρνει μαζί του στο σπίτι του.

Ο κ. Βάμβουκας αναφέρθηκε στα 120 εκατομμύρια ευρώ που έχουν εξασφαλιστεί για έργα στον Δήμο Χανίων για τα επόμενα χρόνια με έμφαση στην ανακατασκευή της Δημοτικής Αγοράς, στα οκτώ νέα σχολεία μέσω ΣΔΙΤ, στις αναπλάσεις σε Νέα Χώρα και οδό Χάληδων, στην τάξη που μπαίνει στον δημόσιο χώρο με τον κανονισμό για την πόλη και το Ενετικό Λιμάνι.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη:

 zarpanews.gr

5 thoughts on “Τάσος Βάμβουκας: Είμαι περήφανος για το έργο μου στα Χανιά

  1. Έργο ? Ποιο έργο ?
    Το γεγονός ότι μέρες (ούτε καν μήνες ) πριν τις εκλογές ασφαλτοστρωνει δρόμους και κάνει πραγματικότητα το μεγαλύτερο κλισέ στη πολιτική, με εξοργίζει. Αλλά το γεγονός ότι μας θεωρεί τόσο ηλίθιους ώστε να το χαψουμε, με ξεπερνάει..

    1. Το γεγονός οτι θεωρείτε πως τα έργα που γίνονται δεν χρειάζονται σχεδιασμό με ξεπερναει…Ακούστε την συνέντευξη και θα πάρετε την απάντηση που ψάχνετε.
      Ας δώσουμε συγχαρητήρια σε ό,τι γίνεται προς όφελος της πόλης, κ ας αφήσουμε την αιώνια γκρίνια για τα πάντα. Δεν γίνονται εργα? Γιατί δεν γίνονται? Γίνονται? Γιατί γίνονται τώρα? Παρακαλω αποφασίστε τι θέλετε…Ευχαριστω

  2. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    Ο ΤΑΣΟΒΑΜΒΟΥΚΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΛΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΕΜΠΛΕΞΕ ΜΠΡΕ ΜΕ ΤΣΙ ΚΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΜΑΝΕ ΡΕΜΠΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟ «ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ».
    ΦΤΑΙΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΤΗΝ ΠΥΓΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΕΡΑΣΑΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ.
    ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΣΘΜΕΝΟΝΤΑΣ (ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ) KAI «ΣΠΡΩΧΝΕΙ» ΦΡΑΓΚΑ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΝΑ ΠΙΕΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ:
    -1. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ:
    -2. O ΤΑΣΟΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ.
    ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ «ΧΕΣΤΗΚΑΝ» ΑΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΩΡΑ, ΟΠΩΣ «ΧΕΣΤΗΚΑΝ» ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΘΩΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΟΙ ΧΑΝΙΟΛΟΙ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.
    ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΑΚΟΥΝΕ ΓΙΑ 100 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ Ο ΤΑΣΟΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΤΟΤΕ ΔΙΑΟΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΔΕΚΑ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ…
    ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ ΣΤΡΗΤΗΓΙΚΗΣ ΑΥΤΑ ΕΡΗΜΑ ΤΑ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑΣΟ ΜΟΥ…
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΚΑΙ… ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.
    ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook