Τάσος Μπερδέσης – Συγκλονίζει η μητέρα του: Αυτός που τον σκότωσε μπορεί και να ήταν στην κηδεία!

τάσος-μπερδέσης-συγκλονίζει-η-μητέρ-1237136

Συγκλονίζει η μητέρα του δολοφονηθέντος Τάσου Μπερδέση, Γεωργία. Μιλώντας στην «Αχαϊκή Πολιτεία», δηλώνει, μεταξύ άλλων, ότι ο δολοφόνος του παιδιού της μπορεί και να ήταν παρών στην κηδεία στη Μιτόπολη!

«Το νιώθω ως μάνα, το νιώθω ως μια διαίσθηση» λέει χαρακτηριστικά, παροτρύνοντας, επιπλέον, τις Αρχές, να «ψάξουν καλά την Πάτρα». «Να σου πω κάτι; Ο δολοφόνος ήταν στη Μιτόπολη» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η 67χρονη μαυροφορεμένη γυναίκα ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν το παιδί της. Τους εκατοντάδες που έφθασαν στην Μιτόπολη, που τον σήκωσαν στα χέρια για να τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία.

Η περιγραφή της συγκλονίζει: «Στην κηδεία τον τίμησαν. Ησαν πολλοί. Αλλά να σου πω και κάτι. Που το νιώθω. Δεν ξέρω, μπορεί να μην ισχύει, αλλά αυτό νιώθω ως μάνα. Εχω μία διαίσθηση. Αυτός που το ‘κανε μπορεί να ήταν στην κηδεία και να γέλαγε από μέσα του. Οι περισσότεροι τον αγαπούσαν. Το ξέρω. Κάποιοι όμως ήρθαν και για εφέ, άλλοι πάλι δεν ξέρω. Εγω πιστεύω ότι ο δολοφόνος μπορεί να ήταν στην κηδεία. Αλλά υπάρχει Θεός. Και θα τον είδε που γελούσε»!

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook