Τάσος Χαλκιάς: «Θεωρώ γελοίο ένας άνδρας να γιορτάζει τα γενέθλιά του μετά τα 60 και μια γυναίκα μετά τα 55»

τάσος-χαλκιάς-θεωρώ-γελοίο-ένας-άνδρ-1694830

Ο Τάσος Χαλκιάς έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το επάγγελμά του, τη μοναχικότητα και τον λόγο που δεν γιορτάζει τα γενέθλιά του.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» κι αρχικά, αναφέρθηκε στην τηλεόραση και τον λόγο που απουσιάζει από αυτή.

«Η τηλεόραση με βαρέθηκε. Δεν έχω προτάσεις, παρ’ ότι γίνονται δουλειές που έχουν ανάγκη από ρόλους του δικού μου βεληνεκούς. Είμαι ερωτευμένος με τη δουλειά μου, με το να είμαι ηθοποιός, με το θέατρο. Δεν με ενδιαφέρει κανένα πόστο που να εμπεριέχει κάποια μορφή εξουσίας. Μου λείπουν δύο ρόλοι που θα ήθελα να παίξω, τον «βασιλιά Ληρ» του Σαίξπηρ και τον «Οιδίποδα επί κολωνώ» του Σοφοκλή. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς δουλειά. Δούλευα από 6 ετών μαζί με τον πατέρα μου, γιατί υπήρχε ανάγκη για την οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είναι μόνος. «Απολαμβάνω τη μοναχικότητά μου. Είμαστε πολλά χρόνια με τους ανθρώπους που συνάψαμε έγγαμο βίο. Έχουμε και τον προσωπικό μας βίο. Αλίμονο αν ο γάμος μας δυνάστευε μέχει την ηλικία των 70 που είμαι εγώ», τόνισε.

«Αν είχα μικρά παιδιά, θα είχα τεράστιο άγχος, γιατί δεν θα ήξερα πώς να τα πρωτοπροστατεύσω», συμπλήρωσε.

Τέλος, μίλησε για τα γενέθλια, τα οποία δεν γιορτάζει ποτέ. «Θεωρώ γελοίο ένας άνδρας να γιορτάζει τα γενέθλιά του μετά τα 60 και μια γυναίκα μετά τα 55. Δεν έχω γιορτάσει σχεδόν ποτέ τα γενέθλιά μου, γιατί δεν με ευχαριστεί», είπε κλείνοντας.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook