Τάσος Χαλκιάς: Μιλά πρώτη φορά για την κόντρα του με την Ιωάννα Μαλέσκου

τάσος-χαλκιάς-μιλά-πρώτη-φορά-για-την-κ-1366653

Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε για πρώτη φορά για την πολυσυζητημένη κόντρα του με την Ιωάννα Μαλέσκου. Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος το απόγευμα της Πέμπτης στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

“Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, ούτε η συγκεκριμένη κοπέλα φταίει σε κάτι. Θεωρώ ότι ήταν μια συγκυρία κακής στιγμής εκείνο που συνέβη εκείνη την ώρα. Παρατράβηξε όμως από τη μια πλευρά γιατί εγώ δεν το τράβηξα καθόλου και δεν τέλειωσε εκεί που έπρεπε να τελειώσει. Διαιωνίστηκε ξαφνικά λες και απασχολούσε την Ελλάδα αυτό το πράγμα”, είπε αρχικά ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το αν έχει μέρος ευθύνης ο ίδιος γι’ αυτό που συνέβη, απάντησε:

“Δεν υπάρχει πιθανότητα να συμβεί κάτι σε δυο ανθρώπους και να μην έχουν μέρος ευθύνης και οι δύο. Γνωρίζω όμως πολύ καλά, πιο είναι το μέρος της ευθύνης που μου αναλογεί. Δεν είναι 50-50. Μόνο αυτό λέω. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να ξαναπάω στην εκπομπή της. Εάν με πάρει τηλέφωνο η Ιωάννα η ίδια και μου πει “Κύριε Χαλκιά γνωρίζω πια ποιος είστε, θέλω να έρθετε να κάνουμε μια συνέντευξη μαζί, δεν θα σας αρχίσω από το Λαβ Σόρρυ” τότε μπορεί και να πάω. Αστειεύομαι φυσικά ελπίζοντας ότι και η Ιωάννα έχει χιούμορ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook