Ταλαιπωρία στο σχόλασμα για 21 Χανιώτες μαθητές – Έκκληση για λεωφορείο από τους γονείς

ταλαιπωρία-στο-σχόλασμα-για-21-χανιώτες-1309602
Ταλαιπωρία φαίνεται πως περιμένει καθημερινά 22 παιδιά στο σχόλασμα από το σχολείο τους, καθώς περιμένουν λεωφορείο πάνω από μισή ώρα για να επιστρέψουν στο σπίτι τους.
Πρόκειται για μαθητές από τον Άγιο Ονούφριο που φοιτούν στο ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Ακρωτηρίου.
Αυτό καταγγέλλει η επιτροπή κατοίκων Αγίου Ονουφρίου, η οποία με ανακοίνωσή της ζητά από τις αρμόδιες αρχές να βρει λύση.
Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωσή τους αναφέρει:
«Είμαστε εργαζόμενοι γονείς, κάτοικοι του Αγίου Ονουφρίου Ακρωτηρίου και τα παιδιά μας φοιτούν στο ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Ακρωτηρίου. Είκοσι δύο παιδιά  χρειάζεται να περιμένουν από την ώρα που χτυπάει το τελευταίο κουδούνι 2:05 ως τις 2:45 στην στάση λεωφορείου που εξυπηρετεί εκατοντάδες παιδιά των δύο σχολείων, σε κατάσταση συγχρωτισμού σε εποχή κορωνοϊού και σε χειμερινές καιρικές συνθήκες (κρύο, βροχή).
Η εναλλακτική είναι τα παιδιά μας να γυρίσουν με τα πόδια, μια απόσταση 4,5 χλμ,  περπατώντας 57 λ και κατεβαίνοντας την Αγίου Ονουφρίου, έναν δρόμο χωρίς πεζοδρόμια, με βυτιοφόρα και επιβατηγά που αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες, ενώ όταν βρέχει αυτός ο δρόμος γίνεται χείμαρρος.
Καλούμε τον κ. Δήμαρχο και τον κ. Αντιπεριφερειάρχη να πάρουν θέση στο δίκαιο αίτημά μας να περνάει το λεωφορείο στις 2:15 από τη στάση έξω από το σχολείο, όπως γινόταν άλλωστε τόσα χρόνια.
Επιτροπή κατοίκων Αγίου Ονουφρίου»
zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook