Ταλαιπωρία για εκατοντάδες Χανιώτες στο Υποκατάστημα του ΕΦΚΑ! Και οι αρμόδιοι «σφυρίζουν» αδιάφορα

ταλαιπωρία-για-εκατοντάδες-χανιώτες-1081356

Για μια ακόμη φορά, η κατάσταση στο Υποκατάστημα του ΕΦΚΑ Χανίων, στην Λεωφόρο Σούδας περιγράφεται ως τραγική, από πολίτες που βρέθηκαν στην υπηρεσία για να εξυπηρετηθούν.

Η έλλειψη προσωπικού, που γίνεται η αιτία για την απίστευτη ταλαιπωρία την οποία υπομένουν καθημερινά δεκάδες άτομα, περιγράφεται στην καταγγελία που έγινε από αναγνώστη του zarpanews.gr:

“Θα ήθελα να αναφερθώ στην τραγική κατάσταση που επικρατεί στο Υποκατάστημα ΕΦΚΑ Χανίων (πρώην ΙΚΑ). Eν έτη 2020 ο τρόπος εξυπηρέτησης του «άμοιρου» κοινού είναι η παραλαβή του «μαγικού»  νούμερου  το οποίο οι τυχεροί μπορούν να αποκτήσουν κάθε πρωί από 8πμ μέχρι 8.05πμ.

Πολλοί είναι αυτοί που πάνε και  περιμένουν ώρες πριν για να πιάσουν σειρά και εννοείται ότι συνήθως  περιμένουν και ώρες μετά  για να εξυπηρετηθούν από τους ελάχιστους υπαλλήλους που πρέπει κι αυτοί με τη σειρά τους να υπηρετήσουν τους δαιδαλώδεις γραφειοκρατικούς μηχανισμούς του δημοσίου.

Κι αυτή η ταλαιπωρία μπορεί να κρατήσει και μέρες διότι ποτέ κανείς δεν χρειάζεται μία μόνο φορά για να κάνει τη δουλειά του ή διότι  κάποιοι απογοητεύονται και φεύγουν  ή κάποιες φορές πέφτει και το σύστημα . Αναρωτιέμαι, δεν μπορεί να υπάρξει μια πιο ανθρώπινη λύση;  Ποιος είναι και που είναι  ο υπεύθυνος γι’ αυτό το αίσχος;  Η δικαιολογία τού κορωναϊού δεν αρκεί  για να εξευτελίζονται και να τιμωρούνται έτσι καθημερινά τόσοι άνθρωποι που πάνε σε μια υπηρεσία  για να  λύσουν κάποιο τους  πρόβλημα. Επιτέλους, χρειαζόμαστε ιθύνοντες που να σέβονται τους πολίτες και να είναι ικανοί να λύνουν τα προβλήματα τους και όχι να δημιουργούν κι άλλα.”

Σ.σ: Η φωτογραφία είναι από πολίτες που περιμένουν έξω από το υποκατάστημα πριν λίγες ημέρες. Η κατάσταση δυστυχώς είναι πλέον χειρότερη!

Zarpanews.gr

3 thoughts on “Ταλαιπωρία για εκατοντάδες Χανιώτες στο Υποκατάστημα του ΕΦΚΑ! Και οι αρμόδιοι «σφυρίζουν» αδιάφορα

  1. Απο το 2008 που αλλαξα ασφαλιστικο φορεα τα ιδια ρεζιλικια γινοταν απλα τωρα τα κοπροσκυλα βρηκαν το κοπρο’ι’ο για μεγαλητερη λουφα.

  2. ΣΤΑΘΕΡΑ Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΓΕΝΗΣ
    ΛΥΠΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook