Ταλαιπωρία χωρίς τέλος στο αεροδρόμιο Χανίων: Εξουθενωμένοι τουρίστες στα πατώματα λόγω…καθυστερήσεων | Photos

ταλαιπωρία-χωρίς-τέλος-στο-αεροδρόμι-1468737

Τουρίστες σε απόγνωση

Θλίψη προκαλούν οι εικόνες από το αεροδρόμιο των Χανίων, το βράδυ του Σαββάτου,

Οι καθυστερήσεις των πτήσεων και η πολύωρη αναμονή οδήγησαν τον κόσμο που ήθελε να ταξιδέψει σε απόγνωση.

Άνθρωποι στα πατώματα, να κοιμούνται στις καρέκλες, μωρά να κλαίνε…

Χαρακτηριστικές φωτογραφίες που αποτυπώνουν την ταλαιπωρία των ανθρώπων, έστειλε αναγνώστης στο zarpanews.gr.

Ο ίδιος αναφέρει επίσης χαρακτηριστικά: «Τραγικές σκηνές στο αεροδρόμιο εχθές το βράδυ. Ημιλιπόθυμοι τουρίστες εκλιπαρούν για βοήθεια. Καθυστερήσεις, διακοπές ρεύματος σήμερα το πρωί στοιβαγμένοι σαν σαρδέλες. Οι υπάλληλοι λιγοστοί τρέχουν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο. Δεν λείπουν τα παρατράγουδα καθώς οι ουρές για ένα μπουκαλάκι νερό ξεπερνούν τα 30 άτομα. Κάθονται στα πατώματα αφήνουν τα πράγματα και φεύγουν καθώς δεν μπορούν να περιμένουν στις ουρές».

Η ταλαιπωρία των καθυστερήσεων στις πτήσεις είναι παγκόσμιο πρόβλημα, που έχει προκύψει μετά την πανδημία του κορονοϊού, η οποία επηρέασε όλους τους τομείς της οικονομίας, ωστόσο ο κόσμος που πληρώνει για να πάει σε κάποιον προορισμό, σίγουρα δεν φταίει σε τίποτα.

zarpanews.gr

 

3 thoughts on “Ταλαιπωρία χωρίς τέλος στο αεροδρόμιο Χανίων: Εξουθενωμένοι τουρίστες στα πατώματα λόγω…καθυστερήσεων | Photos

  1. Ο/Η Αφήστε τις δικαιολογίες, όλο άλλοι φταίνε, ο ουρανός γιατί βρέχει, ηο χειμώνας γιατί χιονίζει, το καλοκαίρι γιατί καιγόμαστε κλπ λέει:

    Το φαινόμενο αυτό δεν είναι διεθνές φαινόμενο, παρατηρείται σε κάποια αεροδρόμια παρά πολύ μεγάλα ( hub ) με δεκάδες χιλιάδες πτήσεις ημερησίως όπου συγκεντρώνεται οι επιβάτες από διεθνείς πτήσεις με μεγάλα αεροπλάνα και προωθουντε στον προορισμό τους με μικρά αεροπλάνα στούς εσωτερικούς προορισμούς τους στις μεγάλες χώρες όπως Αμερική, Καναδάς, Γερμανία, κλπ
    Το Δασκαλογιάννης δεν είναι ούτε μεγάλο αεροδρόμιο και έχει 50 πτήσεις την μέρα όποτε η καθυστέρηση δεν έχει να κάνει με τίποτε άλλο εκτός του γεγονότος ότι είναι αεροδρόμιο της μπανανίας των αριστων ! Αεροδρόμιο με κοπή ρεύματος δεν έχω ξανακούσει ακόμα και σε καταστάσεις καταιγίδων η κυκλώνων !

  2. Οι καημένοι αυτοι τουριστες δεν αφηνουν ηλικιωμενους/ες και αρρωστους/ες να κατσουν γιατι παρκαρουν τις τσαντες τους στα καθισματα.

  3. Δεν λέει το άρθρο αν υπάρχουν καθυστερήσεις λόγω του Δασκαλογιάννης, σίγουρα όμως υπάρχουν λόγω των ξένων αεροδρομίων που καθυστερούν τις αναχωρήσεις στο Δασκαλογιάννης χωρίς να μπορεί αυτό να κάνει οτιδήποτε.

    Αν θέλετε να μιλήσετε για κάτι, μιλήστε για τον ιδιωτικό τομέα που πρώτα απέλυσε τους εργαζόμενους του κ μετά έκλεισε συμβόλαια για πτήσεις χωρίς να προσλάβει άλλους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook