Τάκης Ζαχαράτος: «Είναι πολύ σκληρό να βλέπεις τον γονιό σου να σε κοιτάζει σαν να είσαι άγνωστος»

τάκης-ζαχαράτος-είναι-πολύ-σκληρό-να-1401033

Συνέντευξη παραχώρησε ο Τάκης Ζαχαράτος και μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του.

Ο γνωστός performer βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και αρχικά, αναφέρθηκε στη δύσκολη στιγμή της κηδείας του πατέρα του.

«Έζησα κάτι μοναδικό. Μπορεί να μου λένε συλλυπητήρια και βεβαίως τα δέχομαι, αλλά είναι τόσο μεγάλη η αγάπη για όσα με δίδαξε αυτός ο άνθρωπος, που πραγματικά η τελετή ήταν μια γιορτή αγάπης. Το περιμέναμε ότι θα φύγει, ήταν καιρό άρρωστος, είχε μία φθίνουσα πορεία», εξήγησε.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως ο πατέρας του έπασχε από Αλτσχάιμερ και η καθημερινότητα μαζί του ήταν πολύ δύσκολη.

«Τα τελευταία δύο, τρία χρόνια είχε αρχίσει το Αλτσχάιμερ. Άλλες φορές μας θυμόταν κι άλλες όχι. Είναι πολύ σκληρό να βλέπεις τον γονιό σου να σε κοιτάζει σαν να είσαι άγνωστος. Θέλει πολλή δύναμη να το αντέξεις να το βλέπεις αυτό. Κάθε φορά που πήγαινα στην Πάτρα, δεν ήξερα αν θα με γνωρίσει και αυτό είναι πολύ σκληρό. Φαντάζομαι πώς θα είναι για τους ανθρώπους που το βιώνουν αυτό για πολλά χρόνια», είπε χαρακτηριστικα.

Ωστόσο, δεν ήταν το Αλτσχάιμερ που οδήγησε στον θάνατό του, αλλά ο κορονοϊός.

«Είχε κάνει και τα τρία εμβόλια, αλλά λόγω και ηλικίας και βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού, έφυγε. Το προηγούμενο βράδυ, το αισθάνθηκα. Πετάχτηκα στον ύπνο μου κι ένιωσα ότι κάτι θα συμβεί. Μόλις με πήρε τηλέφωνο η αδερφή μου, το ήξερα ήδη», είπε κλείνοντας.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook