Τάκης Καραγκούνιας: Πρόταση γάμου στη νοσοκόμα στο «Survivor All Star» – «Δεν είμαι τόσο γέρος»

τάκης-καραγκούνιας-πρόταση-γάμου-στη-1694514

Σε περίπτωση τραυματισμού οι παίκτες του «Survivor All Star» μεταφέρονται πρώτα στο ιατρείο που υπάρχει επιτόπου και δέχονται τις πρώτες βοήθειες από το παραϊατρικό προσωπικό.

Ο Τάκης Καραγκούνιας λοιπόν επισκέφτηκε χθες το ιατρείο για τις πρώτες βοήθειες μετά τη νίκη του απέναντι στον Γιώργο Ασημακόπουλο. Ο «μισθοφόρος» όπως τον αποκαλούν όλοι αποκόμισε στη διάρκεια του αγωνίσματος μια πληγή στο μέτωπο, η οποία χρειάζονταν απολύμανση.

Όμως, ο παίκτης βλέποντας τη νοσηλεύτρια είχε άλλες ιδέες. Αποφάσισε να μας αιφνιδιάσει ξεδιπλώνοντας μια πλευρά του χαρακτήρα του που δεν είχαμε ξαναδεί.

«Για άλλη μια φορά μπερδεύτηκα εξαιτίας των ματιών μου» τόνισε ο παίκτης των Κόκκινων όταν η γιατρός θέλησε να μάθει τι συνέβη και δέχθηκε ακόμα μια πληγή.

«Ίσως φταίει η ηλικία μου. Η ηλικία μου είναι το πρόβλημα. Χρειάζομαι γυαλιά. Είμαι μεγάλος σε ηλικία» απάντησε ο παίκτης, ο οποίος στη συνέχεια ρώτησε την νοσηλεύτρια αν θα τον παντρευτεί κι αν είναι ελεύθερη.

Όταν εκείνη του απάντησε ότι είναι παντρεμένη, ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος μάλλον δεν κατάλαβε καλά, επέμεινε: «Δεν είμαι τόσο γέρος» της είπε, επιμένοντας στην «πολιορκία» του.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook