«Τάκα τούκα» για Μητσοτάκη με προπονήτρια τη… Σάκκαρη!

Τένις με τη «μέλλουσα νύφη του» παίζει συχνά πυκνά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Μπορεί ο κόσμος να καίγεται από την ακρίβεια και τις αυξήσεις που φέρνει η ενεργειακή κρίση, η Βουλή να σείεται από την υπόθεση των παρακολουθήσεων και το καλάθι των νοικοκυριών να είναι άδειο, αλλά χρόνος για τένις υπάρχει πάντα για τον πρωθυπουργό, με προπονήτρια μάλιστα τη «μέλλουσα νύφη» του!

Οπως μαθαίνουμε, λοιπόν, η Μαρία Σάκκαρη, σύντροφος του γιου του, Κωνσταντίνου, «προπονεί» και μυεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα μυστικά των κoρτ, όπως τα ξέρει εκείνη, ως μία εκ των κορυφαίων αθλητριών τένις στον κόσμο.

Ο πρωθυπουργός, ως γνωστόν, είναι φαν του σπορ! Τόσο που παλαιότερα είχε υποσχεθεί στον Στέφανο Τσιτσιπά ότι θα παίξει μαζί του. Δεν του είπε, όμως, ότι προπονήτριά του είναι η… Μαρία Σάκκαρη. Δασκάλα και μαθητής παίζουν τένις στο Tatoi Club και όσοι τους έχουν δει έχουν να λένε «πόσο καλός μαθητής» είναι ο Μητσοτάκης, που έχει και φανατικό θεατή, που δεν είναι άλλος από τον γιο του Κωνσταντίνο, η σχέση του οποίου με τη Μαρία πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το νεαρό ζευγάρι θέλει να φτάσει μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας. Μόνο που αυτό θα γίνει (αν θα γίνει) κάποια χρόνια αργότερα, καθώς εκείνη έχει συμβόλαια και αθλητικές υποχρεώσεις που πρέπει να τηρηθούν.

«Είμαι χαρούμενη, ότι έχω τον σωστό άνθρωπο δίπλα μου που με κάνει ευτυχισμένη και απλώς κάνω focus σε αυτό» έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Μαρία Σάκκαρη μιλώντας για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, διαψεύδοντας και τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν κάποια προβλήματα στη σχέση τους.

Το ζευγάρι συνεχίζει ερωτευμένο, τρία χρόνια τώρα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ο πρωθυπουργός ως «μέλλων πεθερός» και η νύφη τενίστρια διαγωνίζονται στα σερβίς, με αξιόλογες επιτυχίες για τον Κυριάκο.

newsbreak.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ