Ταινία με ακυκλοφόρητο υλικό για τον Ντέιβιντ Μπόουι ετοιμάζει ο σκηνοθέτης του «Kurt Cobain»

O σκηνοθέτης της βιογραφίας του Κερτ Κομπέιν, Μπρετ Μόργκεν ετοιμάζει το νέο του εγχείρημα, που θα εστιάζει στην ζωή ενός ακόμα θρύλου της μουσικής.

Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Μπόουι. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, ο σκηνοθέτης έχει περάσει ήδη μία τετραετία δουλεύοντας πάνω στο νέο του πρότζεκτ και συλλέγοντας ακυκλοφόρητο υλικό για τον θρύλο της ποπ.

Το φιλμ που θα κυκλοφορήσει δεν είναι ούτε ντοκιμαντέρ, αλλά ούτε και βιογραφία. Πρόκειται για μία τεράστια κινηματογραφική εμπειρία, που θα ταξιδέψει το κοινό στα κρυφά μονοπάτια της ζωής του σταρ και θα το βοηθήσει να τον γνωρίσουν καλύτερα, παρουσιάζοντας όλες τις κρυφές πτυχές του.

Η ομάδα που κρύβεται πίσω από το πρότζεκτ είναι η ίδια που βρισκόταν πίσω από την βιογραφία του Κερτ Κομπέιν, γεγονός που μας προϊδεάζει για σίγουρη επιτυχία.

Προς το παρόν, δεν έχουν κυκλοφορήσει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την ταινία. Ωστόσο, επικρατέστερος μήνας για την επίσημη πρεμιέρα της είναι ο Ιανουάριος, καθώς συμπίπτει με τα 6 χρόνια από τον θάνατό του.

protothema.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ