Ταϊλάνδη: Στρατιώτης σε αμόκ σκότωσε τουλάχιστον 13 ανθρώπους – Κρατάει ομήρους σε εμπορικό | Video

ταϊλάνδη-στρατιώτης-σε-αμόκ-σκότωσε-τ-995127

Μακελειό το Σάββατο στην Ταϊλάνδη με έναν στρατιώτη να ανοίγει πυρ και να σκοτώνει τουλάχιστον 12 ανθρώπους.

Ιστοσελίδες της Ταϊλάνδης μεταδίδουν ότι ο στρατιώτης αρχικά πυροβόλησε και σκότωσε έναν αξιωματικό και δύο άλλους ανθρώπους σε στρατόπεδο πριν να διαφύγει με ένα κλεμμένο Χάμβι. Η τοπική αστυνομία ανέφερε πως αρχικά βρισκόταν σε ένα σπίτι και σκότωσε δυο ανθρώπους, πριν πάει στην αποθήκη όπλων της στατιωτικής βάσης, όπου σκότωσε κι άλλους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο στρατιώτης άνοιξε πυρ και ενώ κατευθυνόταν σε εμπορικό κέντρο στην περιοχή Μουάνγκ της πόλης Κοράτ (Νακόν Ρατσασίμα), 155 μίλια βορειοανατολικά της Μπανγκόκ.

Δείτε βίντεο από κάμερα ασφαλείας που φέρεται να δείχνει τον δράστη να προχωρά μέσα στο εμπορικό κέντρο

«Ο δράστης χρησιμοποίησε ένα πυροβόλο όπλο και πυροβόλησε αθώα θύματα που είχαν ως αποτέλεσμα πολλούς τραυματίες και νεκρούς», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τον αριθμό των νεκρών, η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή» πρόσθεσε.

Ένας αστυνομικός ανέφερε ότι ο στρατιώτης είχε εμπλακεί σε καυγά για μια συμφωνία γύρω από εκτάσεις γης και στη συνέχεια πυροβόλησε δύο ανθρώπους που συμμετείχαν στο επεισόδιο, έναν άλλο στρατιώτης και μια γυναίκα.Ο στρατιώτης φέρεται να μετέδωσε τις πράξεις του μέσω του Facebook ενώ πιστεύεται ότι έχει τραβήξει και μια selfie με το όπλο του, την οποία συνόδευε με το μήνυμα: «ο θάνατος είναι αναπόφευκτος για όλους».

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Thai News Agency ο στρατιώτης κρατάει ομήρους 16 ανθρώπους σε ένα εμπορικό κέντρο. Η περιοχή γύρω από το εμπορικό κέντρο έχει τεθεί σε αστυνομικό κλοιό.

Δείτε βίντεο από τον πανικό που επικρατεί στο εμπορικό κέντρο:

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook