Ταϊλανδέζικο χοιρινό με κάρυ

Για τους λάτρεις των ανατολίτικων γεύσεων

Υλικά
1 κ. σ. ελαιόλαδο
750 γρ. χοιρινό κρέας κομμένο σε μικρά κομμάτια
2 1/2 φλ. τσαγιού σάλτσα κάρυ με καρύδα

Εκτέλεση

Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα σε υψηλή θρρμοκρασία.

Σοτάρετε το χοιρινό κρέας στο ζεστό λάδι μέχρι να ροδίσει, για περίπου 5 λεπτά.

Προσθέστε στην κατσαρόλα τη σάλτσα κάρυ και σιγοβράστε μέχρι να μαγειρευτεί καλά το χοιρινό.

Συνοδέψτε με αρωματικό ρύζι στον ατμό.

newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ