Τα ζώδια που θα περάσουν ένα όμορφο Σαββατοκύριακο

τα-ζώδια-που-θα-περάσουν-ένα-όμορφο-σαβ-1432798

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, μια ιδιαίτερα τυχερή και θετική όψη για νέες συμφωνίες, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Την Κυριακή, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, κλείνοντας μια αστρολογική χρονιά και ανοίγοντας τον δρόμο σε μία καινούρια.

Με τις πλανητικές όψεις να ευνοούν συμφωνίες και συζητήσεις, οι ευχάριστες ειδήσεις είναι κοντά και όλα τα ζώδια προβλέπεται να έχουν ένα όμορφο διήμερο. Ποιοι θα είναι, όμως, οι πιο τυχεροί;

Tαύρος

Άκρως κοινωνικό και διασκεδαστικό θα είναι αυτό το Σαββατοκύριακο για όσους ανήκουν στο ζώδιο των Ταύρων, αρκεί στα σχέδιά τους να συμπεριλαμβάνουν και τους σημαντικούς άλλους της ζωή τους, όπως τη σχέση τους. Η ευκαιρία σας για να γνωρίσετε κόσμο και να περάσετε καλά είναι εδώ και αν δεν βρίσκεστε σε σχέση μπορείτε να αναμένετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Σκορπιός

Ένα από τα πιο ευνοημένα ζώδια αυτών των ημερών είναι οι Σκορπιοί. Το Σαββατοκύριακο ο αισθησιασμός ανεβαίνει και ο ρομαντισμός χτυπά κόκκινο. Μπορεί η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου να πέρασε, αλλά εσείς θα περάσετε ένα υπέροχο διήμερο με το ταίρι σας κι αν δεν έχετε κάποια σχέση προς το παρόν, ετοιμαστείτε για πολλή διασκέδαση και, ίσως, μία γνωριμία που θα σας κάνει να καρδιοχτυπήσετε. Μάλιστα, είστε έτοιμοι να συγχωρήσετε τον εαυτό σας για όσα δεν πήγαν όπως θέλατε μέχρι τώρα και να προχωρήσετε μπροστά. Κάντε το!

Ιχθύς

Με τα γενέθλιά σας να βρίσκονται προ των πυλών η διάθεσή σας ανεβαίνει. Αφήστε, λοιπόν, στην άκρη τους εγωισμούς και επιστρατεύστε τη γοητεία σας για να περάσετε όμορφα. Ο αισθησιασμός μπορεί να κατακλύσει τη σχέση σας, ενώ αν δεν ανήκετε στον κλαμπ των δεσμευμένων, χαλαρώστε, αφήστε στην άκρη τις πιέσεις και απολαύστε το ενδιαφέρον που εκφράζει ένα συγκεκριμένο άτομο στο πρόσωπό σας.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook