Τα ζώδια που θα ευνοηθούν στα οικονομικά και στον έρωτα το επόμενο διάστημα

τα-ζώδια-που-θα-ευνοηθούν-στα-οικονομι-1450650

Μέχρι τα μέσα Μαρτίου, ο πλανήτης του έρωτα και των σχέσεων βρίσκεται στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού, ενώ στη συνέχεια περνάει στο λογικό ζώδιο του Ταύρου

Και αφού αφήνουμε σταδιακά πίσω μας, μια πολύ ιδιαίτερη Πανσέληνο, η οποία αφήνει αλλαγές και σε ωθεί να κλείσεις κύκλους και να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο- έχουμε επιτέλους την εύνοια της Αφροδίτης, η οποία φέρνει θετικές εξελίξεις σε έρωτα, σχέσεις, αλλά και οικονομικά.

Μέχρι τα μέσα Μαρτίου, ο πλανήτης του έρωτα και των σχέσεων βρίσκεται στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού, ενώ στη συνέχεια περνάει στο λογικό ζώδιο του Ταύρου.

ΚΡΙΟΣ

Έχεις αρκετή ανάγκη να ξεφύγεις από τη ρουτίνα, αλλά και τα προβλήματα των τελευταίων ημερών. Ευτυχώς για εσένα Κριέ, τα νέα είναι θετικά, αφού η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου φέρνοντας έναν αέρα ανανέωσης. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη η στιγμή για να νιώσεις ξέγνοιαστος, καθώς η Αφροδίτη πέρα από εύνοια φέρνει και αντιθέσεις με τον Άρη που βρίσκεται απέναντι της. Επομένως, είναι σημαντικό να αποφύγεις ξεσπάσματα θυμού, ειδικά σε κοντινά σου πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις τον Ουρανό απέναντι σου, γεγονός που φέρνει μόνο εκπλήξεις. Μόλις και η Αφροδίτη εισέλθει στο ζώδιο σου, τότε επιτέλους θα μπορέσεις να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη. Ο Κρόνος αποχώρησε από το απέναντι ζώδιο και παίρνεις ανάσα. Οι δοκιμασίες και οι προκλήσεις που σε ταλαιπώρησαν σε προσωπικό επίπεδο περιορίζονται- ενώ η σύνοδος Αφροδίτης/Δία, ως τα μέσα του μήνα, μπορεί να φέρει έναν έρωτα με πρόσωπο που έρχεται από μακριά ή που είναι διαφορετικό από εσένα. Απελευθερώσου συναισθηματικά και ζήσε τη στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρά τις αλλαγές και τις εξελίξεις που έφερε η Πανσέληνος, έχεις ένα σημαντικό αστρολογικό γεγονός που σε αφορά και δεν είναι άλλο από την έλευση του Δία. Αυτό σημαίνει γενικότερα, καλή τύχη σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στα οικονομικά σου. Αν έχεις σχέση, μπορεί να περνάς μια δύσκολη περίοδο με πολλές εντάσεις που σε εξαντλούν και σε κάνουν να νιώθεις άδεια συναισθηματικά, λόγω του Άρη. Οφείλεις επίσης να προσέξεις και το τετράγωνο Άρη/Ποσειδώνα, το οποίο δημιουργεί πλασματικές καταστάσεις και θα πρέπει να αποφύγεις να πάρεις σοβαρές αποφάσεις αυτές τις ημέρες.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook