Τα ζώδια που θα έχουν εξελίξεις στα ερωτικά και προσωπικά τους

τα-ζώδια-που-θα-έχουν-εξελίξεις-στα-ερω-1537039

Από αύριο, έχουμε ένα ευνοϊκό εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο, με τον Ουρανό από τον Ταύρο.

Ουρανός και Αφροδίτη σημαίνει ένα και μόνο πράγμα. Και αυτό είναι ευχάριστες εκπλήξεις. Θετικές απρόσμενες εξελίξεις. Από τη μια ο πλανήτης του Ουρανού, φέρνει την ενέργεια του απρόσμενου και του ξαφνικού, ενώ η συγκεκριμένη όψη του με την Αφροδίτη, φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για θέματα ερωτικά και προσωπικά.

Ακόμη, το εξάγωνο αυτό, μας δημιουργεί την επιθυμία για περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία μέσα στις σχέσεις μας και δεν αποκλείεται να φέρει αποκαλύψεις ή ξαφνικές συνειδητοποιήσεις που θα μας βοηθήσουν να βρούμε λύσεις σε προβλήματα και να ξεκαθαρίσουμε μια κατάσταση.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από το εξάγωνο Αφροδίτης και Ουρανού

Tαύροι

Όπως έχεις καταλάβει αυτό το διάστημα έχεις την τιμητική σου, αφού είναι πολλά τα αστρολογικά δρώμενα που συμβαίνουν στον άξονα σου. Από την μια ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιο σου, από την άλλη ο κυβερνήτης πλανήτης σου, δηλαδή η Αφροδίτη, σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό και σου φέρνει (ευτυχώς) ευνοϊκές ημέρες και εξελίξεις. Αυτό το διάστημα είναι ιδιαίτερα σημαντικό μιας και θα εμφανιστούν άτομα στη ζωή σας, τα οποία ενδεχομένως να σας δώσουν λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Το ενδιαφέρον σας κυρίως εστιάζει στην επέκταση σας, επομένως προσπαθήστε να εξετάσετε προσεκτικά τις επιλογές σας και να πάρετε το σωστό ρίσκο.

Καρκίνοι

Είναι η στιγμή για εσάς να αποχαιρετήσετε για λίγο την ρουτίνα και να πείτε ένα μεγάλο ναι, σε ταξίδια και δραστηριότητες που δεν έχετε ξανακάνει. Αυτό το εξάγωνο θα σας δώσει το κίνητρο να δοκιμάσετε νέα μονοπάτια και να έρθετε σε επαφή με αντισυμβατικούς ανθρώπους, οι οποίοι θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες και θα σας βοηθήσουν να δείτε τις καταστάσεις με έναν άλλο τρόπο. Ιδιαίτερη εύνοια θα έχει και η κοινωνική σας ζωή, κάτι το οποίο χρειάζεστε έντονα μιας και τον τελευταίο καιρό, τα πράγματα βρίσκονταν σε μια μεταβατική περίοδο, κατά την οποία είχατε κλειστεί στον εαυτό σας.

Παρθένοι

Για εσάς τους Παρθένους, αυτό το εξάγωνο έχει ιδιαίτερη σημασία. Από τις 26/05 θα ανακτήσετε ξανά την αισιοδοξία σας και θα έχετε πολύ σημαντικές ευκαιρίες, κυρίως στα επαγγελματικά σας. Μια νέα συνεργασία, ενδεχομένως να σας δώσει την ευκαιρία να επεκταθείτε ή να κυνηγήσετε αυτό που πάντα ονειρευόσασταν. Μείνετε ανοιχτοί σε κάθε είδους προτάσεις, ενώ παράλληλα μη διστάσετε να προγραμματίσετε κάποιο ταξίδι ή μια δραστηριότητα, η οποία θα φέρει και πάλι ενθουσιασμό στην καθημερινότητα σας.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook