Τα ζώδια που κινδυνεύουν να χωρίσουν το επόμενο διάστημα

τα-ζώδια-που-κινδυνεύουν-να-χωρίσουν-τ-1411087

Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, καλύτερα να προσέξεις τις επόμενες ημέρες

Το επόμενο διάστημα, υπάρχει εξαιρετική πιθανότητα, σύμφωνα με τα άστρα, μερικά ζώδια να πουν οριστικό αντίο στη σχέση τους. Αυτό πρόκειται να συμβεί καθώς η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της φιλίας, θα ενωθεί με τον Ουρανό στις 11 Ιουνίου, που είναι γνωστός ως ο πλανήτης των ξαφνικών αλλαγών και της ανεξαρτησίας.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι παρόλο που η Αφροδίτη φέρνει σταθερότητα, ο Ουρανός έρχεται να ταράξει τα νερά, φέρνοντας επανάσταση και πολλά ρίσκα. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, πολλά ζώδια θα νιώσουν έντονη την ανάγκη να μείνουν single, παίρνοντας αποστάσεις ασφαλείας από σταθερές σχέσεις.

Τα ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το επόμενο διάστημα εξαιτίας αυτών των πλανητικών όψεων, είναι τα παρακάτω:

1. Ταύρος

H ρομαντική Αφροδίτη θα ενώσει τις δυνάμεις της με τον απρόβλεπτο Ουρανό στον Ταύρο και αυτό σημαίνει ότι το επόμενο διάστημα θα είναι αρκετά ταραχώδες για σένα. Μην εκπλαγείς αν νιώσεις ότι θες να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να κάνεις μια νέα αρχή. Ωστόσο, σιγουρέψου ότι θες σίγουρα να κάνεις αυτή την αλλαγή στη ζωή σου πριν αποφασίσεις να λήξεις οριστικά τη σχέση σου.

2. Λέων

Οι αλλαγές για σένα, Λέοντα θα γίνουν περισσότερο σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα νιώσεις την ανάγκη να απομακρυνθείς από τον χώρο εργασίας σου και για να διασώσεις τα προσωπικά σου, η σχέση σου πρέπει να φανεί στο πλευρό σου όποια απόφαση κι αν επιλέξεις να πάρεις.

3. Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, εξαιρετικά πράγματα συμβαίνουν στην ερωτική σου ζωή, ως συνήθως. Ωστόσο, το επόμενο διάστημα δεν θα είναι εύκολο αφού η σχέση σου θα δοκιμαστεί και θα παρατηρήσεις παράξενες συμπεριφορές από τον σύντροφό σου. Αν δεν σου δίνει όσα έχεις πραγματικά ανάγκη, τότε είναι πολύ πιθανό να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο του χωρισμού.

4. Υδροχόος

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να φέρει χάος στη ζωή σου στα συναισθηματικά. Πάρε μια βαθιά ανάσα επειδή θα τη χρειαστείς. Αν περνάς πολύ χρόνο με τον σύντροφό σου, τότε αυτό που ίσως σώσει τη σχέση σας, θα είναι να πάρετε για λίγο αποστάσεις και χώρο προκειμένου να αναπνεύσετε και να διασφαλίσετε τη σταθερότητα της σχέσης σας.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook