Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου

τα-ζώδια-που-επηρεάζονται-περισσότερ-1622889

Το καλοκαίρι μπορεί να τελείωσε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ερωτική σας ζωή δεν θα είναι ακόμα γεμάτη ενθουσιασμό. Τώρα που ο ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού όλοι θα νιώθουμε την ανάγκη να δώσουμε προτεραιότητα στον αυθορμητισμό και τη δημιουργία δεσμών με άτομα που μας ταιριάζουν.

Ευτυχώς, καθώς η πανσέληνος αυτής της εβδομάδας ετοιμάζεται να ξεδιπλωθεί, όλοι θα κληθούν να βρουν την ισορροπία μεταξύ των δικών τους επιθυμιών, αλλά και των άλλων. Και ενώ όλοι έχουμε ήδη αρχίσει να νιώθουμε την επιρροή της, τρία ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από την υπερπανσέληνο του Σεπτεμβρίου 2023. Θα τα καταφέρουν;

Κριός

Στις 29 Σεπτεμβρίου, η πανσέληνος φωτίζει τον πρώτο σας οίκο, αυτόν της αυτοέκφρασης, φέρνοντας στο επίκεντρο τις ατομικές σας αναζητήσεις και φιλοδοξίες. Οι σχέσεις σας ήταν η κύρια προτεραιότητά σας αυτό το μήνα, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου, θα νιώσετε την ανάγκη να στρέψετε μέρος της προσοχής σας στον εαυτό σας. Η ανάληψη δράσης και η ιεράρχηση των προσωπικών σας στόχων και υποθέσεων θα είναι εύκολο κατόρθωμα αυτές τις ημέρες, επιτρέποντάς σας να αποκαταστήσετε την ανεξαρτησία σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο σε εσάς σήμερα, Κριοί. Όλοι οι άλλοι μπορούν να περιμένουν.

Καρκίνος

Καθώς η πανσέληνος στον Κριό κορυφώνεται στον 10ο οίκο της καριέρας και των επαγγελματικών επιτευγμάτων σας, η σκληρή δουλειά θα είναι στο επίκεντρο. Αν εργάζεστε ακούραστα σε ένα ανεξάρτητο έργο, θα είστε έτοιμοι να προβάλλετε τις προσπάθειες σας κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου. Μπορεί επίσης να συνειδητοποιήσετε πόσο σημαντικό είναι για εσάς να αναλαμβάνετε τα ηνία στον εργασιακό σας χώρο. Αυτό το διάστημα θα μπορούσατε να κάνετε κάποιες αλλαγές στον τομέα σας για να ευθυγραμμιστείτε καλύτερα με την επιθυμία σας για αυτονομία. Μη φοβάστε να ποντάρετε στον εαυτό σας. Θα αποδώσει.

Ζυγός

Κατά τη διάρκεια της πανσελήνου στις 29 Σεπτεμβρίου, θα εξετάσετε πιο προσεκτικά τις συνεργασίες και τις ερωτικές σας σχέσεις. Είναι η εποχή σας, Ζυγοί, αλλά οι σχέσεις σας με τους άλλους εξακολουθούν να αποτελούν σημαντική προτεραιότητα. Πώς μπορείτε να βρείτε ισορροπία μεταξύ των σχέσεών σας και της δικής σας αυτοκυβέρνησης; Είστε εύκολα σε θέση να ικανοποιήσετε τις ανάγκες των άλλων, αλλά μήπως ως αποτέλεσμα βάζετε τον εαυτό σας τελευταίο; Αν ναι, ίσως ήρθε η ώρα να ανασυνταχθείτε. Οι δεσμοί σας δεν θα πρέπει να απαιτούν να βάζετε τις δικές σας επιθυμίες σε αναμονή. Δημιουργήστε περισσότερο χώρο για τον εαυτό σας.

 

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook