Τα ζώδια που είναι πιθανότερο να προδώσουν την εμπιστοσύνη σας σε μία σχέση

τα-ζώδια-που-είναι-πιθανότερο-να-προδώ-1609297

Το να κερδίσει κάποιος την εμπιστοσύνη μας, αλλά εμείς τη δική του είναι αρκετά δύσκολο, γι’ αυτό και όταν χτίσουμε μια αμοιβαία σχέση αξιοπιστίας προσπαθούμε να την κρατήσουμε υγιή και ζωντανή, πάση θυσία. Η εμπιστοσύνη είναι πολύ σημαντική για τις σχέσεις. Ωστόσο για μερικούς ανθρώπους παραμένει άγνωστη έννοια. Αν έχετε συναναστραφεί ορισμένους από αυτούς είναι πολύ πιθανό να αναγνωρίζετε τα χαρακτηριστικά τους. Αν όχι, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα άστρα και να έχετε από εδώ και πέρα τον νου σας, καθώς τα παρακάτω ζώδια είναι πολύ πιθανό να προδώσουν την εμπιστοσύνη σας πολύ εύκολα.

Δίδυμος

Εδώ ταιριάζει η φράση «Φύλαγε τα ρούχα σου…». Είναι πολύ δύσκολο να εμπιστευτεί κάποιος έναν Δίδυμο, ειδικά σε μια ερωτική σχέση. Έχουν πολλή ανάγκη την προσοχή και αν δεν την έχουν στη σχέση τους, τότε θα την αναζητήσουν αλλού. Ίσως δεν θέλουν σκόπιμα να σας πληγώσουν, αλλά ο αυθόρμητος και ανώριμος χαρακτήρας τους τούς οδηγεί σε λάθη στην ερωτική τους ζωή.

Τοξότης

Οι Τοξότες όταν περνούν καλά είναι αφοσιωμένοι και πιστοί. Αν αυτό αλλάξει, τότε σκούρα τα πράγματα. Όταν οι καταστάσεις γίνουν πιο πιεστικές είναι πολύ πιθανό από την πρώτη του επιλογή να γίνετε η τελευταία. Μπορεί να είναι η χαρά της ζωής για όλους, αλλά στα ερωτικά θέλουν να μην πιέζονται, γι’ αυτό και θα ψάξουν για κάτι πιο ανάλαφρο, αν η δική σας σχέση γίνει καταπιεστική. Με λίγα λόγια δεν θα σεβαστούν την εμπιστοσύνη σας…

Ιχθύς

Πολλά θέματα εμπιστοσύνης έχουν οι Ιχθείς, οι οποίοι είναι ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, αλλά πολύ εύκολα θα βάλουν τον εαυτό τους πάνω από τη σχέση τους, όταν θελήσουν. Ακολουθούν την καρδιά τους και είναι αρκετά μυστικοπαθείς, οπότε μην αφήνετε την καρδιά σας στα χέρια τους χωρίς δεύτερη σκέψη.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook