Τα ζώδια που είναι πιθανότερο να μείνουν φίλοι με πρώην συντρόφους

τα-ζώδια-που-είναι-πιθανότερο-να-μείνο-1426085

Πιστεύετε μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που είχαν ερωτική σχέση;

Όταν μια ερωτική σχέση τελειώνει, ορισμένοι άνθρωποι επιλέγουν να σκίζουν φωτογραφίες, να πετούν δώρα και να διαγράφουν μια και καλή τον άλλον άνθρωπο από το μυαλό τους.

Ορισμένοι άλλοι, πάλι, προτιμούν να διατηρούν μια φιλική σχέση με τον πρώην σύντροφό τους, να μιλούν μαζί του συχνά και να μαθαίνουν νέα του. Είναι πολύ πιθανό αυτοί οι άνθρωποι να ανήκουν στα παρακάτω ζώδια:

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι ανοιχτόμυαλοι και καταφέρνουν να ξεπερνούν γρήγορα τις στενάχωρες καταστάσεις. Όταν μια ερωτική σχέση τελειώνει δεν σημαίνει ότι θα «τελειώσει» και ο άλλος άνθρωπος για αυτούς. Μάλιστα, μιας και ανήκουν στα ζώδια του αέρα, δύσκολα αφήνουν τα συναισθήματά τους να τους παρασύρουν και έτσι μπορούν να διατηρούν μια φιλική σχέση με πρώην συντρόφους, χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα περισσότερο.

Παρθένος

Χαρακτηρίζεται για τη λογική και την πρακτικότητά της. Η Παρθένος θεωρεί αδιανόητο να διώξει έναν άνθρωπο από τη ζωή της μόνο και μόνο επειδή δεν τα βρήκαν στα ερωτικά. Αν εκτιμά το άλλο άτομο και σέβεται την άποψή του, τότε θα δημιουργήσει μαζί του μια φιλική σχέση, χωρίς να δίνει ελπίδες για κάτι περισσότερο.

Τοξότης

Οι Τοξότες προσαρμόζονται εύκολα στις καταστάσεις και νιώθουν άνετα με τις αλλαγές. Αν η δυναμική στη σχέση τους διαφοροποιηθεί, δεν θα στεναχωρηθούν και πολύ. Τους αρέσει να νιώθουν χαλαροί και ελεύθεροι. Αν τα αισθήματά τους για εσάς έχουν «σβήσει», τότε σίγουρα μπορούν να γίνουν οι φίλοι που θα σας ταξιδέψουν σε νέες περιπέτειες.

Πηγή:marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook