Τα ζώδια που είναι ασταμάτητοι overthinkers

τα-ζώδια-που-είναι-ασταμάτητοι-overthinkers-1764425

Σκέφτονται υπερβολικά πολύ, υπεραναλύουν τα πάντα και έχουν βάλει φρένο σε κάθε αυθορμητισμό

Διαβάζουν άπειρες φορές ένα μήνυμα, δίνουν διαφορετικές ερμηνείες κάθε φορά και κάνουν πολλά σενάρια. Τα παρακάτω ζώδια τείνουν να υπεραναλύουν τα πάντα, κάνοντας ταβανοθεραπεία κάθε βράδυ και χάνουν κυριολεκτικά τον ύπνο τους, βυθισμένοι σε ένα σωρό σκέψεις.

Τα ζώδια αυτά δεν ησυχάζουν ποτέ και βομβαρδίζουν το μυαλό τους με υποθέσεις που δεν ανταποκρίνονται καν στην πραγματικότητα. Θα μπορούσαν να είναι οι καλύτεροι δημιουργοί μυθοπλασιών και ήρθε η ώρα να μάθετε σε ποια ζώδια ανήκουν.

Δίδυμοι

Με κυβερνήτη τον Ερμή, οι Δίδυμοι τείνουν να είναι οι μεγαλύτεροι overthinkers. Το βασικό τους όπλο είναι η επικοινωνία και συχνά χάνονται σε τόσες πληροφορίες που αδυνατούν να ξεχωρίσουν τι τελικά είναι πραγματικό και τι αποτελεί μέρος της σκέψης τους. Καθημερινά κάνουν ένα σωρό σενάρια και διερευνούν τα πάντα μέχρι να καταλήξουν στην αλήθεια.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι χάνονται συχνά σε σκέψεις υπερανάλυσης και παγιδεύονται μέσα από τον εαυτό τους χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος. Ανατρέχουν στο παρελθόν, κάνουν τις ίδιες σκέψεις συνέχεια και το μυαλό τους κολλάει σε πράγματα που δεν ευσταθούν.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook