Τα ζώδια που εγκαταλείπουν μία σχέση όταν αυτή σοβαρεύει

τα-ζώδια-που-εγκαταλείπουν-μία-σχέση-ό-1568075

Μερικά ζώδια τείνουν να απολαμβάνουν πάρα πολύ την περίοδο των ραντεβού και της πρώτης γνωριμίας. Ωστόσο έρχεται ένα σημείο σε μια σχέση που οι δύο σύντροφοι πρέπει να γίνουν αληθινοί μεταξύ τους και να μιλήσουν ανοιχτά για όσα νιώθουν. Αυτή είναι μια στιγμή που η σχέση «περνά» το πρώτο της τεστ και αρχίζει να γίνεται πιο σοβαρή.

Δυστυχώς, δεν περνούν όλες οι σχέσεις από αυτό το στάδιο με αίσιο τέλος. Από τον Σκορπιό μέχρι τον Λέοντα, εξερευνήστε τα ζώδια που τείνουν να είναι επιφανειακοί εραστές και διαλύουν τις σχέσεις τους τη στιγμή που τα πράγματα γίνονται «πραγματικά».

Λέων

Ενώ οι Λέοντες μπορούν να γίνουν πολύ καλοί φίλοι, συνεργάτες ή εργοδότες δεν είναι το ίδιο καλοί στο να εκφράζουν τα όσα νιώθουν ή στο να αντιμετωπίσουν άβολες καταστάσεις.

Συνήθως, όταν τα πράγματα στη σχέση δυσκολεύουν, εκείνοι φεύγουν (όχι πάντα με ξεκάθαρο τρόπο). Δεν μπορούν να διαχειριστούν τα έντονα συναισθήματά τους και μπλοκάρουν, με αποτέλεσμα να τελειώνουν τη σχέση, διότι αυτό θεωρούν πιο εύκολο.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί δεν ντρέπονται να σας κρατούν το χέρι δημοσίως και θα γνωρίσουν ευχαρίστως τους φίλους και την οικογένειά σας. Υπάρχουν, όμως, περιπτώσεις που τους τρομάζουν και τελικά εγκαταλείπουν τη σχέση. Το δυσάρεστο είναι ότι δεν μπορείτε να προβλέψετε τι μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για αυτή τους την κίνηση. Μια ιστορία από τα παιδικά σας χρόνια που προκαλεί την αίσθηση της σοβαρής δέσμευσης ή μια κίνηση που θα δείχνει πως νιώθετε πολύ άνετα, ίσως αποτελέσουν την αιτία για το φευγιό τους. Όσο παθιασμένα και συναισθηματικά ζώδια και αν είναι οι Σκορπιοί, δεν αποζητούν πάντα τη σοβαρή σχέση.

Τοξότης

Θέλετε να γνωρίσετε έναν Τοξότη στους γονείς ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα; Ξανασκεφτείτε το. Στο άκουσμα και μόνο αυτής της πρότασης, κρύος ιδρώτας θα λούσει τους Τοξότες της ζωής σας. Αυτό συμβαίνει επειδή δίνουν μεγάλη βάση στην οικογένεια και τη θεωρούν μεγάλη δέσμευση (κατάσταση που δεν αγαπούν, εξαιτίας του ελεύθερου πνεύματός τους). Έτσι, όταν η συζήτηση πηγαίνει προς το σοβαρό, προτιμούν να φύγουν παρά να συνεχίσουν μια σχέση η οποία, όπως νομίζουν, θα τους περιορίσει.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook