Τα ζώδια που δεν μπορούν να ακούσουν «όχι»

τα-ζώδια-που-δεν-μπορούν-να-ακούσουν-ό-1765810

Τα 3 ζώδια που δεν δέχονται καθόλου εύκολα την απόρριψη

Όλοι μας δεν γυρνάμε με ένα τεράστιο χαμόγελο στο στόμα αφού «φάμε» μια απόρριψη. Σε κανέναν δεν αρέσει να ακούει όχι, εκτός και αν υπάρχουν άλλα θεματάκια που καλό είναι να λυθούν. Σύμφωνα λοιπόν με την αστρολογία υπάρχουν παραδοσιακά κάποια ζώδια που δεν παίρνουν καλά όλο το concept της απόρριψης. Φυσικά και εξαρτάται και από το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός, αλλά ο Ήλιος στον χάρτη μας, δηλαδή το ζώδιό μας, παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό το θέμα.

Η αστρολογία πάντως θεωρεί πως 3 ζώδια δεν μπορούν να διαχειριστούν καθόλου την απόρριψη και αντιδρούν με άσχημο τρόπο. Ποια είναι αυτά; Συνέχισε να διαβάζεις και ίσως βρεις γνωστούς σου!

Κριός

Ένα ζώδιο ευρέως γνωστό για την αποφασιστικότητα και την επιμονή του. Αν του μπει κάτι στο κεφάλι δεν είναι καθόλου, μα καθόλου εύκολο να τα παρατήσει. Μπορεί να ακούσει όχι, αλλά στην πραγματικότητα δε θα το έχει ακούσει. Θα συνεχίσει και θα συνεχίσει μέχρι να αλλάξει γνώμη ο άλλος. Καταντάει κουραστικό και ενοχλητικό όλο αυτό, αλλά μπορεί μέσα σε μερικά χρόνια να το αποδεχτεί.

Λέων

Αυτοπεποίθησή του και ανάγκη για προσοχή. Αυτά γράφουν Λέων με φωτεινά γράμματα. Όταν ένας Λέων απορρίπτεται,ι η αυτοπεποίθησή του έχει υποστεί πλήγμα και αυτό δεν είναι ποτέ καλό. Η συνέχεια είναι συνήθως «ηχηρές» χειρονομίες για να αλλάξει η κατάσταση και υπερβολές που φέρνουν σε δύσκολη θέση τους πάντες γύρω του, αλλά και αυτόν στο τέλος.

Σκορπιός

Αν απορρίψεις έναν Σκορπιό τότε καλύτερα να προσέχεις. Η έντονη συναισθηματική του φύση και η μυστικοπάθειά του θα τον οδηγήσουν σε εκρήξεις θυμού και μια τάση για εκδίκηση. Είναι η φύση του τέτοια. Για να αναγεννηθεί, πρέπει πρώτα να καταστραφεί και ναι, δεν τον ενδιαφέρει καθόλου.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook