Τα ζώδια που δεν δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα

τα-ζώδια-που-δεν-δείχνουν-τον-πραγματι-1504458

Τα παρακάτω ζώδια έχουν άγνωστες, κρυφές πτυχές και δύσκολα δείχνουν αυτό που πραγματικά είναι

Δεν δείχνουν εύκολα το αληθινό τους πρόσωπο και πρέπει να κάνεις πολλά σενάρια και υποθέσεις μέχρι να καταλάβεις τι πραγματικά νιώθουν και ποια είναι τα κύρια εσωτερικά τους χαρακτηριστικά.

Τα παρακάτω ζώδια ήρθαν στη ζωή σου για να σε μπερδέψουν αφού προτιμούν να κρατούν κρυφές κάποιες πτυχές του εαυτού τους. Δεν εκφράζουν εύκολα τα πραγματικά τους συναισθήματα κι εκεί που νομίζεις πως τους έχεις «ψυχολογήσει», παρουσιάζουν μια άλλη, εντελώς διαφορετική πλευρά της προσωπικότητάς του.

Τα άστρα καταλήγουν πως τα ζώδια που δεν δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα, είναι τρία:

Καρκίνος

O Καρκίνος πέρα από το πιο ευαίσθητο ζώδιο, έχει τον φόβο της εγκατάλειψης. Δεν εμπιστεύεται εύκολα και χτίζει ένα «τείχος προστασίας» για να μην πληγωθεί. Έτσι κρατάει κρυφές κάποιες πτυχές της προσωπικότητάς ως άμυνα γιατί έτσι νιώθει ότι προστατεύεται.

Σκορπιός

Σιωπηλοί και μυστηριώδεις. Έτσι χαρακτηρίζει η αστρολογία τους Σκορπιούς και αυτό που τους αρέσει να κάνουν, είναι να κρατούν κρυφό ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους. Οι Σκορπιοί μοιράζονται τις πραγματικές τους προθέσεις και σκέψεις μόνο με τα άτομα του στενού τους περιβάλλοντος με αποτέλεσμα να εμφανίζουν σε όλους τους άλλους έναν χαρακτήρα που δεν είναι και ο πιο αυθεντικός.

Τοξότης

Όταν είναι στις «μαύρες» τους, δεν θα το μοιραστούν σχεδόν με κανέναν. Έχουν κρυμμένα χαρτιά και δύσκολα ανοίγονται στους άλλους. Τα μυστικά είναι συνώνυμό τους και μόνο όσα άτομα είναι πολύ κοντά τους, μπορούν να καταλάβουν αυτό που πραγματικά είναι.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook