Τα ζώδια που αυτή την εβδομάδα θα βιώσουν αλλαγές

Κάθε αλλαγή, είτε συμβαίνει για το καλό μας είτε όχι, στην αρχή είναι δύσκολο να την αποδεχτούμε και να την κατανοήσουμε. Μας αναγκάζει να βγούμε από τη ζώνη ασφαλείας μας και να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα. Με την ηλιακή έκλειψη που λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Τοξότη στο τέλος αυτής της εβδομάδας, δεν υπάρχει τρόπος για να προβλέψουμε τα άμεσα σχέδια που το σύμπαν μπορεί να έχει για εμάς. Όποιος προγραμματισμός και αν γίνεται, μπορεί να ανατραπεί στο λεπτό, ειδικά αν το ζώδιό σας είναι ένα από τα παρακάτω:

Δίδυμοι
Οι σχέσεις σας μπορεί να περάσουν μερικές σοβαρές αλλαγές αυτές τις ημέρες, Δίδυμοι. Απαντήσεις σε ορισμένα σχετικά θέματα που σας απασχολούσαν ίσως δοθούν την νέα εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε. Καθώς ο καιρός περνά οι σχέσεις σας ωριμάζουν και είναι αναπόφευκτο να αλλάξουν εκ βάθρων. Με αμοιβαίες υποχωρήσεις και συνεχή δουλειά μπορεί να συνεχίσουν υφίστανται και σε νέα θεμέλια. Ίσως ήρθε ο καιρός να ξεκινήσετε τις δύσκολες συζητήσεις που αποφεύγετε λίγο καιρό τώρα.

Παρθένος
Οι κακές συνήθειες μένουν πίσω. Μιλάμε φυσικά για εκείνες που κληρονομήσατε από το οικογενειακό περιβάλλον και το πλαίσιο στο οποίο μεγαλώσατε. Αυτές τις ημέρες σκεφτείτε ποια από όλες τις πεποιθήσεις με τις οποίες μεγαλώσατε, πλέον, δεν ανταποκρίνεται στη ζωή και την ιδιοσυγκρασία σας. Κρατήστε όσα σας αντιπροσωπεύουν και τα άσχημα, τα αρνητικά αφήστε τα στην άκρη.

Ιχθύς
Ο καιρός για να πάρετε πιο σοβαρά την καριέρα σας έφτασε. Γνωρίζετε πολύ καλά πως η εργασία σας δεν είναι μόνο δουλειά και μισθός. Έχει να κάνει με τη δημιουργικότητα, τα όνειρα και τη γενική σας φήμη. Αυτή την εβδομάδα, μάλλον, θα αντιληφθείτε ότι «κοιτούσατε» την καριέρα σας με λάθος τρόπο. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με το πού βρίσκεστε τώρα, δείτε το σαν ευκαιρία και όχι ατυχία. Έχετε τη δύναμη να ελέγξετε και να φτιάξετε την καριέρα που επιθυμείτε. Ίσως τώρα είναι η ευκαιρία για να κάνετε το πρώτο βήμα.

marieclaire.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΧανιά | Πότε και που θα γίνει το 3μηνο μνημόσυνο του Μίκη Θεοδωράκη
Επόμενο άρθροΚρήτη | Δεμένα τα πλοία σε Χανιά και Ηράκλειο λόγω των ισχυρών ανέμων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ