Τα ζευγάρια ζωδίων που θα τσακωθούν σε αυτό τον ανάδρομο

τα-ζευγάρια-ζωδίων-που-θα-τσακωθούν-σε-1014615

Η επικοινωνία είναι ο νούμερο ένα παράγοντας για μια επιτυχημένη σχέση. Χάρη στον ανάδρομη πορεία του Ερμή, τα ζευγάρια θα χρειαστεί να καταβάλουν μεγαλύτερη προσπάθεια αυτό το διάστημα. Βέβαια, θα υπάρχει δυσκολία για άλλους αλλά σύμφωνα με τα άστρα οι παρακάτω συνδυασμοί ζωδίων είναι πολύ πιο πιθανό να τσακωθούν μέσα στον ανάδρομο. Μέχρι πότε θα κρατήσει; Μέχρι τις 13 Ιουλίου.

Κριός – Ζυγός

Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Κριό και τον Ζυγό προκαλώντας περισσότερη ένταση, παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία για τις όλο αυτό το διάστημα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και της επιθετικότητας μπαίνει στον Κριό και μπορεί να κάνει τις διαφωνίες ανάμεσα σε αυτά τα δύο ζώδια ακόμα πιο εκρηκτικές. Είναι σημαντικό για τον Κριό και τον Ζυγό να είναι παραπάνω προσεκτικοί για το πώς μιλάει ο ένας στον άλλο για να αποφύγουν τις περιττές συγκρούσεις.

Καρκίνος – Καρκίνος

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός ζωδίων μπορεί να περιμένει κάθε είδους ασυνεννοησία στο σπίτι του αυτό το καλοκαίρι. Είναι πιθανό να κλειστούν στον εαυτό τους και να βασιστούν στην διαίσθησή τους από το να επικοινωνήσουν κάτι και αυτό μπορεί να προκαλέσει καυγάδες ανάμεσά τους. Ο Καρκίνος έχει την τάση να είναι αμυντικός όταν νιώθει επίθεση ή παρεξήγηση οπότε ένας από τους δύο θα επιλέξει να υποχωρήσει όταν προκύψει καυγάς αντί να κάνει μια ειλικρινή συζήτηση. Το ζευγάρι αυτό θα πρέπει να θυμάται ότι το να νιώθεις κάτι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι φτάνει στον άλλον. Κατά την διάρκεια του ανάδρομου θα πρέπει να βάλουν τα συναισθήματα σε λέξεις.

Αιγόκερως – Ιχθύς

Ο Αιγόκερως και ο Ιχθύς θα είναι περισσότερο συγκεντρωμένοι στη σχέση τους κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή και θα σκεφτούν πώς πραγματικά θέλουν να μοιάζει η σχέση τους. Από τη στιγμή που η ανάδρομη πορεία του Ερμή γίνεται στο ζώδιο του καρκίνου αυτό το καλοκαίρι, που είναι ζώδιο του νερού, αυτός ο συνδυασμός ζωδίων θα πρέπει να περιμένει πολλές συναισθηματικές και εκρηκτικές συζητήσεις. Το ζευγάρι αυτό εξετάζει τις συναισθηματικές του προτεραιότητες μέσα στον Ανάδρομο και τον 7ο οίκο του Αιγόκερου που έχει να κάνει με τους άλλους ανθρώπους και τον 5ο οίκο του Ιχθύ που έχει να κάνει με τον έρωτα, οπότε μπορεί να προκύψουν αποκαλύψεις. Θα εξετάσουν αν ακόμα βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook