Τα ζευγάρια ζωδίων που αποδεικνύουν ότι τα ετερώνυμα έλκονται

«Τα ετερώνυμα έλκονται» ακούμε να λένε συχνά, μα πόσο ισχύει αυτό στην πραγματικότητα; Επειδή δεν είναι εύκολο να απαντήσουμε, επιστρατεύουμε τα άστρα και σας παρουσιάζουμε τα ζευγάρια ζωδίων που επιβεβαιώνουν τον παραπάνω κανόνα.

Ποια είναι;

Κριός και Σκορπιός
Θα περίμενε κανείς τα δύο αυτά ζώδια να μην μπορούν να συνυπάρξουν μαζί ούτε για λίγα λεπτά. Κι όμως. Αν και ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς και ο Σκορπιός ζώδιο του νερού, οι δυο τους μπορούν να ταιριάξουν πολύ καλά. Η σχέση τους θα χαρακτηρίζεται από εντάσεις, αλλά στο τέλος της ημέρας το πάθος μεταξύ τους είναι τόσο μεγάλο, που ξεχνούν τα πάντα. Μάλιστα, η σχέση μεταξύ τους μπορεί να διαρκέσει ακόμα και για πάντα.

Δίδυμοι – Ιχθύες
Αέρας και νερό. Πώς μπορεί αυτοί οι δύο να είναι μαζί; Οι αεικίνητοι Δίδυμοι θέλουν κάποιον δίπλα τους που να εξιτάρει το μυαλό τους και να τους κρατά σε εγρήγορση, ενώ οι Ιχθύες χάνονται συχνά στις σκέψεις και τις ονειροπωλήσεις τους. Η μεταξύ τους σχέση, όμως, μπορεί να έχει ιδιαίτερη επιτυχία, αφού ο ένας συμπληρώνει τον άλλο και βρίσκει στο «αντίθετό του» ό,τι δεν έχει εκείνος.

Καρκίνος – Λέων
Ο Καρκίνος θαμπώνεται από τη λάμψη του Λέοντα και τη δυναμική του προσωπικότητα. Από την άλλη, ο Λέοντας βρίσκει στον Καρκίνο όση φροντίδα, αγάπη και προσοχή αναζητά. Μπορεί η σχέση μεταξύ τους να μοιάζει δύσκολη, αλλά άπαξ και ξεκινήσει είναι πολύ πιθανό να καταλήξει σε μια σχέση ζωής.

Παρθένος – Ζυγός
Η οργανωτική Παρθένος δεν θα αντισταθεί στη γοητεία του Ζυγού. Με τη σειρά του ο Ζυγός, εντυπωσιάζεται από την οργανωτική προσωπικότητα της Παρθένου. Σε αυτό το ζευγάρι ο ένας βοηθά τον άλλο να ξεπεράσει φοβίες και ανασφάλειες, αλλά και να αναγνωρίσει πότε πρέπει να ηρεμεί. Η διπλωματική δεινότητα των Ζυγών και η αναλυτική σκέψη των Παρθένων οδηγούν σε ένα ζευγάρι που μπορεί να μείνει μαζί για καιρό.

Τοξότης – Αιγόκερως
Πώς μπορεί ο περιπετειώδης Τοξότης να ταιριάξει με τον πάντα συγκροτημένο Αιγόκερω; Κι όμως. Οι Τοξότες βρίσκουν στους Αιγόκερους μια θετική επιρροή και σταθερότητα, ενώ οι Αιγόκεροι στους Τοξότες την ανεμελιά και την υπερβολή της αγάπης που χρειάζονται για να μπορούν ενίοτε να αποσυνδέονται από το βαρύ τους πρόγραμμα.

marieclaire.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ