Τα «βρόντηξε» και άλλη υποψήφια βουλεύτρια από την «Πλεύση Ελευθερίας»

τα-βρόντηξε-και-άλλη-υποψήφια-βουλε-1705776

Αποχωρώ από την «Πλεύση Ελευθερίας» και αποσύρω τη στήριξή μου στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, ανακοίνωσε η Χρύσα Διαμαντοπούλου. Αντέδρασε καθώς η Ζωή Κωνσταντοπούλου ξηλώνει τους πρώτους σε ψήφους για να βάλει «φυτευτούς» στη θέση τους, σε εκλόγιμες θέσεις.

Ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό, σημειώνει η Χρύσα Διαμαντοπούλου, σημειώνοντας ότι «υπήρξα απλώς ένα «δόλωμα» για αυτούς. «Δεν θα σας μιλήσω ούτε για τα παρασκήνια ούτε για τα φυτευτά κοράκια. Καμία πολιτική καριέρα δεν ονειρεύομαι πλάι σε τέτοιους», αναφέρει με έντονο το αίσθημα αγανάκτησης.

Η ανάρτηση από τη Χρύσα Διαμαντοπούλου:

«Πάντα γελαστή και γελασμένη από ανθρώπους, αλλά με την ανακούφιση που φέρνει το αίσθημα του δικαίου, αποχωρώ από την «Πλεύση Ελευθερίας» και αποσύρω τη στήριξή μου στη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Έδωσα μια σιωπηλή εκλογική μάχη, έτσι όπως την επέλεξα, με 4.032 ανθρώπους να με ψηφίζουν για τα ιδανικά και τις αξίες μου.

Από πρώτη στον Β1 τομέα, όμως, με συνοπτικές μη δημοκρατικές διαδικασίες και εκκαθαρίσεις, βρέθηκα σήμερα να είμαι στην 9η θέση στις νέες λίστες του κόμματος. Η ψήφος μας στα σκουπίδια λοιπόν. Υπήρξα απλώς ένα «δόλωμα» για αυτούς. ΟΧΙ. Ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό. ΟΧΙ.

Δεν θα σας μιλήσω ούτε για τα παρασκήνια ούτε για τα φυτευτά κοράκια. Καμία πολιτική καριέρα δεν ονειρεύομαι πλάι σε τέτοιους. Καμία ζωή χωρίς Ήθος, Αξιοκρατία Δικαιοσύνη Δημοκρατία.

Αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί και αποχωρώ ζητώντας συγνώμη από όλους όσοι με στήριξαν. Θα συνεχίσω να παλεύω για το δίκαιο, θα συνεχίσω να εμπιστεύομαι τους ανθρώπους, θα συνεχίσω…».

Προηγήθηκαν οι Μαργαρίτα Καζάκου και Όλγα Δάλλα, οι οποίες έκαναν γνωστό ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου έβαλε το χέρι της κι άλλαξε τις λίστες στις εκλογικές περιφέρειες της Β’ Πειραιά και του Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών. Η δεύτερη ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από το κόμμα, χαρακτηρίζοντας την «Πλεύση Ελευθερίας» ως «έκτρωμα».

Από ό,τι φαίνεται, θα έχει και συνέχεια.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook