Τα βασικά σημάδια που… χτυπάνε καμπανάκια για το γάμο σας

τα-βασικά-σημάδια-που-χτυπάνε-καμπαν-1133290

Αρκετές μακροχρόνιες σχέσεις περνούν κρίση, ακόμη και οι γάμοι. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα και οι δύο δεν θέλουν να το δούνε ή να παραδεχτούνε πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, που θα πρέπει να επιλυθεί προκειμένου η ζημιά να μην είναι καταστροφική για τη σχέση.

Δείτε παρακάτω τα βασικά σημάδια που δείχνουν πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Τσακώνεστε συνέχεια για τα ίδια ακριβώς πράγματα

Όλα τα ζευγάρια τσακώνονται, αυτό δεν είναι κακό. Αυτό όμως που αποτελεί δείγμα ότι ένας γάμος βρίσκεται σε κίνδυνο είναι όταν οι δύο σύντροφοι τσακώνονται διαρκώς για το ίδιο θέμα και καταλήγουν σε αδιέξοδο χωρίς ποτέ να καταφέρνουν να δουν ο ένας την οπτική του άλλου.

Ζείτε ξεχωριστές ζωές

Όταν δύο σύντροφοι δεν φροντίζουν να περνάνε αρκετό χρόνο μαζί υπάρχει πρόβλημα. Με το πέρασμα των χρόνων κάποια πράγματα ίσως φαίνονται σημαντικότερα από την ίδια τη σχέση.

Η δουλειά, τα παιδιά, οι υποχρεώσεις του σπιτιού φτάνουν σε σημείο το ζευγάρι να αλλάζει προτεραιότητες και να ζει δύο τελείως ξεχωριστές ζωές, κάνοντας ο καθένας «τα δικά του».

Δεν κάνετε καθόλου σεξ

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, δεν είναι τα ζευγάρια, που μέσα στο γάμο τους διατηρούν σχέσεις χωρίς σεξουαλικές επαφές και υποστηρίζουν ότι όλα είναι μια χαρά.

Η απροθυμία να έχουμε ερωτικές επαφές με το σύντροφό μας είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να οδηγήσει στον χωρισμό.

baby.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook