Τα τρία ζώδια που θα ψάξουν για σας στo google πριν βγείτε ραντεβού

τα-τρία-ζώδια-που-θα-ψάξουν-για-σας-στo-google-1041359

Όταν μιλάμε για προετοιμασία πριν το πρώτο ραντεβού με ένα νέο πρόσωπο, για κάποιους μία είναι η απορία: να γκουγκλάρουν ή να μην γουγκλάρουν; Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν “κανόνες” και “σωστός τρόπος” να προσεγγίσεις κάποιον που δεν ξέρεις καλά πριν τον συναντήσεις από κοντά. Κάποια ζώδια δεν εμπιστεύονται εύκολα τους άλλους και ίσως θέλουν να κάνουν μια βαθύτερη έρευνα για να νιώσουν άνετα να βγουν για ποτά με κάποιον. Μπορείς να τους κατηγορήσεις για αυτό;

Λέων

Αν υπάρχει κάποιο ζώδιο που μισεί να νιώθει απροετοίμαστο τότε σίγουρα είναι ο Λέων. Αυτό το κοινωνικό και χαρισματικό πλάσμα είναι επιλεκτικό αναφορικά με το ποιον θα επιλέξει για να περάσει ρομαντικές στιγμές, οπότε μην εκπλαγείς αν εμφανιστεί στο πρώτο ραντεβού έχοντας μελετήσει. Και σε περίπτωση που αναρωτιέσαι, η “μελέτη” είναι ευφημισμός για τις αμέτρητες ώρες που πιθανότατα ξόδεψε στο διαδίκτυο για να ενώσει όλες τις τελείες που θα τον βοηθήσουν να σχηματίσει μια εικόνα για σένα.

Σκορπιός

Είναι γνωστός για την μυστικοπάθεια, την ευαισθησία και την ένταση που έχει και κάθε Σκορπιός είναι περήφανος για τον εαυτό του που είναι ένα βήμα μπροστά. Η εμπιστοσύνη είναι κάτι το οποίο βάζει πάνω απ’ όλα και κάνει αγώνα για να τη δείξει στους άλλους. Έχει μια σχεδόν φυσική ικανότητα να αναλύει τους νέους ανθρώπους που είναι γοητευτική αλλά να ξέρεις ότι αν εμφανιστεί στο πρώτο ραντεβού είναι επειδή έχει κάνει την ερευνά του και έχεις περάσει από τα αρχικά “τεστ”. Ωστόσο, θα υπάρξουν πολλά από αυτά και στο μέλλον για αυτό πρέπει να είσαι προετοιμασμένη.

Καρκίνος

Είναι από τους πιο αξιαγάπητους, κατανοητικούς και γλυκούς ανθρώπους που θα συναντήσεις αλλά δεν είναι τέλειος. Σε αντάλλαγμα όλων αυτών των θετικών που σου προσφέρει, μπορεί να είναι βαθιά ανασφαλής. Η ανασφάλειά και ο φόβοι του να μη πληγωθεί μπορεί να τον κάνουν να βγάλει συμπεράσματα. Οι πιο έμπειροι του ζωδιακού έχουν καεί από την γενναιοδωρία τους και την ανοιχτή καρδιά τους στο παρελθόν οπότε δεν θα διστάσουν να κάνουν την ψακτική τους για ένα επικείμενο ραντεβού.

Φυσικά, το να κατασκοπεύσεις αυτόν με τον οποίο θα βγεις πρώτο ραντεβού είναι μια προσωπική απόφαση και όχι κάτι που θα στο επιβάλει κάποιος. Τα καλά νέα είναι ότι όλοι ενδιαφέρονται να χτίσουν μια αληθινή σχέση και δεν θα είναι υπερβολικά επικριτικοί για αυτά που θα ανακαλύψουν, οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook