Τα τρία ζώδια που ταιριάζουν απόλυτα με τον Τοξότη

Αγαπά την περιπέτεια, χαρακτηρίζεται από τον ενθουσιασμό και την αγάπη για τη ζωή, δεν στέκεται πουθενά και συνεχώς αναζητά νέα πράγματα: Αυτός είναι ο Τοξότης, του οποίου τη γενέθλια περίοδο διανύουμε, και παρακάτω τα ζώδια με τα οποία ταιριάζει περισσότερο:

Τοξότης και Κριός
Φλογερός συνδυασμός, γεμάτος πάθος και ενέργεια. Υπάρχει πολύ καλή χημεία στο ερωτικό κομμάτι, ενώ το ελεύθερο πνεύμα του Τοξότη ταιριάζει με την ανάγκη για νέες κατακτήσεις του Κριού. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να υπάρξει είναι στο να διατηρηθεί ο αρχικός ενθουσιασμός, μιας και τα δύο ζώδια συχνά βαριούνται εύκολα. Αν ξεπεραστεί αυτό, τότε η σχέση έχει μέλλον.

Τοξότης και Λέων
Άλλος ένας συνδυασμός ζωδίων της φωτιάς, με πολύ καλά αποτελέσματα στο κρεβάτι. Δύο ζώδια με έντονο ταπεραμέντο και τάση για ανέλιξη. Η αγάπη τους για την καλή ζωή θα τους ενώσει, με μόνη δυσκολία την ευθιξία του Λέοντα και την υπερβολή του Τοξότη. Αν ο Λέοντας νιώσει πως το προσβάλλετε ή τον υποτιμάτε δύσκολα θα μείνει στη σχέση, γι’ αυτό, Τοξότες, έχετε τον νου σας με το χιούμορ και τις πλάκες.

Τοξότης και Υδροχόος
Επικοινωνιακά και σεξουαλικά είναι από τους καλύτερους συνδυασμούς. Οι Υδροχόοι λατρεύουν τις πολύωρες και ουσιαστικές συζητήσεις και οι Τοξότες μπορούν να το προσφέρουν αυτό. Και τα δύο ζώδια προτιμούν τα ασυμβίβαστα μονοπάτια, αν και οι Υδροχόοι αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις της ζωής μόνο ως «μαύρες και άσπρες», ενώ οι Τοξότες ως «ουράνια τόξα», και αυτό ίσως είναι το πρόβλημα στη σχέση τους.

marieclaire.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΚορoνοϊός – Εμβόλια: Οι παρενέργειες της τρίτης δόσης
Επόμενο άρθροΟ «Σασμός» ήρθε στα Χανιά – Γυρίσματα στο Ενετικό Λιμάνι | Photos

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ