Τα τρία ζώδια που πρέπει να εστιάσουν στον εαυτό τους αυτή την εβδομάδα

τα-τρία-ζώδια-που-πρέπει-να-εστιάσουν-σ-1304149

Νέα μέρα, νέα εβδομάδα. Αισιοδοξία για το αύριο και τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε μας κατακλύζει, αν και ορισμένοι ίσως βιώνουν μια πιο δύσκολη περίοδο. Η εβδομάδα που ξεκίνησε χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες και τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Είναι, όμως, απαραίτητο να διατηρηθεί η εσωτερική ισορροπία. Ποια ζώδια θα αφήσουν τους άλλους στην άκρη και θα εστιάσουν στον εαυτό τους;

Ταύρος: Ψάξτε την επιβεβαίωση σε εσάς

Μην αναζητάτε την επιβεβαίωση αλλού. Κοιτάξτε μέσα σας. Η ένταση δεν σας επιτρέπει να σκέφτεστε καθαρά, καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες παραμορφώνει την πραγματικότητα. Να θυμάστε πως εσείς είστε το αφεντικό του εαυτού σας και αυτό πρέπει να το γιορτάζετε.

Σκορπιός: Εστιάζετε στην ωριμότητά σας

Η εποχή των γενεθλίων σας ξεκίνησε και ενώ στη ζωή είναι δύσκολο να καταφέρεις να ελέγξεις τα συναισθήματά σου, εσείς αγκαλιάζετε την πιο ώριμη εκδοχή του εαυτού σας. Ίσως έχει έρθει η ώρα για να ανακαλύψετε τους τρόπους με τους οποίους θα βελτιώσετε τη ζωή σας, θα εξελιχθείτε και θα εμπιστευτείτε την ικανότητά σας να αλλάξετε ό,τι δεν σας αρέσει.

Ιχθύες: Αγκαλιάστε τον αυθορμητισμό

Δίπλα στη λέξη αυθορμητισμός βρίσκεται το όνομά σας αυτή την εβδομάδα. Νιώθετε την ανάγκη να απαλλαχθείτε από τα ίδια και τα ίδια, να ταρακουνήσετε τα όριά σας. Να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά. Υπάρχουν πολλά να δείτε και πολλά να κάνετε. Μην περιμένετε να αλλάξουν όλα εν μία νυκτί. Απλώς βιώστε τη διαδικασία και αφήστε τον εαυτό σας να χαρεί.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook