Τα τρία πιο ελκυστικά ζώδια

Τι θεωρείτε ελκυστικό; Πολλοί ίσως πείτε την απίστευτα όμορφη εμφάνιση, άλλοι ένα ζεστό χαμόγελο ή τα λακάκια στα μαγούλα. Μερικοί το ύψος κι ορισμένοι όλα αυτά μαζί. Όσα διαφορετικά στοιχεία κι αν βρούμε, όμως, όλοι θα συμφωνήσουμε σε ένα πράγμα: ελκυστική είναι η αύρα του άλλου και η όμορφη ψυχή του. Δεν παίζουν πάντα ρόλο η εμφάνιση και τα εξωτερικά χαρακτηριστικά, αλλά συγκεκριμένα στοιχεία του χαρακτήρα κάποιου που τον κάνουν ελκυστικό.

Διαβάστε παρακάτω τα τρία ζώδια, που σύμφωνα με την αστρολογία, είναι τα πιο ελκυστικά:

Λέων
Αδιαμφησβήτητα οι βασιλιάδες και οι βασίλισσες του ζωδιακού. Κάθε φορά που βρίσκεστε δίπλα σε έναν Λέοντα, υπάρχει κάτι στην προσωπικότητά τους που θα σας τραβήξει κοντά του. Τα λόγια, το ύφος, ο αυθορμητισμός του. Μπορεί να μοιάζουν αλλαζόνες, ορισμένες φορές, αλλά αυτό δεν ακυρώνει το γεγονός πως θα τραβήξουν -με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- την προσοχή σας.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι είναι οι στοχοπροσηλωμένοι, εκείνοι που θα πετύχουν όποιον στόχο κι αν βάλουν. Θέλουν κι εκείνοι την προσοχή και συχνά την κερδίζουν χωρίς να παλέψουν. Η αύρα τους είναι καθαρή και αν σας συμπαθήσουν θα το καταλάβετε αμέσες. Βέβαια, γνωρίζουν πως ο περισσότερος κόσμος – αν όχι όλος- τους συμπαθεί και συχνά μπορεί να καυχηθούν γι’ αυτό.

Υδροχόος
Με την γενναιοδωρία, τη χάρη και την αυθεντικότητά τους θα σας κερδίσουν οι Υδροχόοι. Δουλεύουν σκληρά, αλλά συχνά αποσπώνται από τα πολλά που αναλαμβάνουν. Η αφοσίωσή τους και το πάθος τους θα σας τραβήξουν κοντά τους και από τη στιγμή που αυτό θα συμβεί, δύσκολα θα αλλάξετε γνώμη.

marieclaire.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ