Τα τρία κόλπα που κάνουν το σπίτι να φαίνεται πιο καθαρό

τα-τρία-κόλπα-που-κάνουν-το-σπίτι-να-φαί-989392

Έχεις καλεσμένους στο σπίτι αλλά δεν έχεις προλάβει να κάνεις το σπίτι σου όσο καθαρό και περιποιημένο θα ήθελες. Υπάρχουν μερικοί τρόποι, ωστόσο, να το κάνεις να φαίνεται πιο καθαρό και πιο μαζεμένο απ’ ο,τι στην πραγματικότητα είναι.

Επικεντρώσου γι’ αυτό σε τρία βασικά σημεία…

Μάζεψε τα πράγματα από τους πάγκους

Είναι το πρώτο πράγμα πάνω στο οποίο πέφτει το μάτι και δείχνει ένα σπίτι τακτοποιημένο ή όχι. Το καλύτερο τρικ για να μοιάζει ένα σπίτι πεντακάθαρο είναι οι καθαρές επιφάνειες. Από τον πάγκο της κουζίνας έως το γραφείο και το μπάνιο, κράτα τις επιφάνειες τακτοποιημένες και μαζεμένες συγκεντρώνοντας τα πράγματα σε μια άκρη μέχρι να κάνεις το τελικό ξεκαθάρισμα.

Αρωματικά χώρου

Άναψε κεριά με άρωμα και απομάκρυνε τις μυρωδιές από το σπίτι με καθαριστικά σπρέι και αποσμητικά χώρου. Μπορεί να σε σώσουν σε μια στιγμή που το σπίτι δεν έχει μόλις σφουγγαριστεί. Θα μοιάζει λες και μόλις τελείωσες το καθάρισμα.

Ριχτάρια και παπλώματα θα σε βοηθήσουν

Ένα πάπλωμα ή μερικά ωραία σκεπάσματα είναι ιδανικά για να καλύψουν τα σεντόνια που δεν είναι τέλεια φτιαγμένα. (Αυτό σε περίπτωση που θα έχεις αφήσει ανοιχτές τις πόρτες από υπνοδωμάτια). Άπλωσε ένα ριχτάρι στο κρεβάτι ή στον καναπέ και άλλαξες εντελώς την εικόνα.

baby.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook