Τα τρία άτυχα ζώδια του Οκτωβρίου

τα-τρία-άτυχα-ζώδια-του-οκτωβρίου-1773261
Getty

Φτάσαμε στον Οκτώβριο που σε αστρολογικό επίπεδο έρχεται να τα αλλάξει όλα καθώς έχουμε τη μεγαλύτερη πλανητική κινητικότητα των τελευταίων μηνών.

Ο Οκτώβριος είναι μήνας πολλών αλλαγών και αυτό συμβαίνει γιατί όταν η πλειοψηφία των πλανητών αλλάζει ζωδιακή θέση, οι αλλαγές έρχονται πιο γρήγορα.

Τον Οκτώβριο θα έχουμε δύο εκλείψεις: Στις 14 Οκτωβρίου σχηματίζεται η πρώτη έκλειψη της φθινοπωρινής περιόδου στον Ζυγό επηρεάζοντας Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Στις 28 Οκτωβρίου σχηματίζεται η δεύτερη έκλειψη της φθινοπωρινής περιόδου στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού επηρεάζοντας Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Τα τρία άτυχα ζώδια του Οκτωβρίου

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια που θα αναφέρουμε παρακάτω, να ξέρεις ότι πρέπει να οπλιστείς με αρκετή υπομονή και ψυχραιμία, καθώς ο Οκτώβριος θα σου βάλει αρκετά εμπόδια που θα σε φτάσουν στα όριά σου.

Ταύρος

Ο Οκτώβριος για τους Ταύρους θα είναι μήνας υποχρεώσεων και δουλειάς. Η δεύτερη έκλειψη της φθινοπωρινής περιόδου θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας στις 28 Οκτωβρίου όπου θα κάνετε μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σας που αφορά είτε την εργασία σας ή το σπίτι σας. Αν το κλίμα είναι ήδη πολεμικό με τον σύντροφό σας ή τον συνεργάτη σας τότε η οριστική ρήξη είναι μάλλον σίγουρη.

Λέων

Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, αλλά αν είστε υπομονετικοί και σταθερά αφοσιωμένοι σε αυτό που θέλετε να κάνετε όλα θα πάνε καλά. Τα θέματα του σπιτιού και οι σχέσεις με οικογενειακά πρόσωπα θα σας απασχολήσουν πολύ. Θα προκύψουν κάποιες εντάσεις με συγγενείς και τα προβλήματα μέσα στο σπίτι δεν θα σε αφήσουν να ησυχάσετε.

Σκορπιός

Αποφύγετε κουτσομπολιά και μην ανοίγεστε πολύ σε άτομα που δεν ξέρετε τι ρόλο παίζουν. Το σχοινί θα τεντώνεται αρκετά συχνά, ενδεχομένως από τη μεριά των άλλων κι όσο κι αν προσπαθείτε να κρατάτε τις ισορροπίες, είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να σπάσει. Η δεύτερη έκλειψη της φθινοπωρινής περιόδου και τελευταία στον άξονα του ζωδίου σας με τον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί στις 28 Οκτωβρίου κλείνοντας ένα μεγάλο κεφάλαιο σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

bovary.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook