Tα top 5 dating apps για να δοκιμάσεις την τύχη σου

tα-top-5-dating-apps-για-να-δοκιμάσεις-την-τύχη-σου-1378048

Ξέρεις ποσά love stories έχουν ξεκινήσει από μια πλάκα;

Οκέι κακά τα ψέματα, αλλά όταν ακούμε για dating apps δεν ξέρουμε αν πρέπει να ενθουσιαστούμε ή να προβληματιστούμε. Το σίγουρο είναι πως τα dating apps είναι εδώ και μάλιστα γνωρίζουν μεγάλη απήχηση στο νεανικό κοινό, το οποίο δεν χορταίνει το “φλερτ”, ακόμη και αν είναι διαδικτυακό.

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί στην από κοντά και ουσιαστική επικοινωνία, αλλά στο εξωτερικό, τα dating apps γίνονται αγαπημένα όλο και περισσότερων νέων ( αλλά και μη νέων ανθρώπων). Δεν είπε κανείς ότι πρέπει να βασιστείς πάνω τους, αλλά μια ματιά, να γνωρίζεις πως λειτουργούν ή τι μπορεί να προκύψει… δεν βλάπτει.

Όπως επίσης δεν ξέρουμε αν θα βρεις τον έρωτα της ζωής σου και θα ζήσετε μαζί ευτυχισμένοι, αλλά αν θες να περάσεις με έναν πιο fun τρόπο τον χρόνο σου και να δοκιμάσεις την τύχη σου σε μια νέα γνωριμία, μπορείς να τσεκάρεις τις παρακάτω dating εφαρμογές και να κάνεις άφθονο φλερτ και συζήτηση με όποια/ όποιον επιθυμείς!

Ενώ πριν ξεκινήσουμε την λίστα με τις καλύτερες dating apps, αξίζει να σημειωθεί πως περίπου 44,2 εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο χρησιμοποιούν τις εφαρμογές γνωριμιών για να βρουν σύντροφο, να φλερτάρουν ή απλά να βγουν μερικά ραντεβού. Σύμφωνα με έρευνες από το 2020 μέχρι και σήμερα σημειώθηκε αύξηση ζήτησης της τάξεως του 700% στις εφαρμογές αυτές. «Νομίζω ότι η πανδημία έκανε τους ανθρώπους πιο δεκτικούς στο online dating», δήλωσε στο Inside Hook ο Dr. Jess Carbino, πρώην κοινωνιολόγος των εφαρμογών Τinder και Bumble.

Tinder

Bumble

Match.com

Hinge

OkCupid

Raya

eHarmony

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook